Jobbet "Radiograf til mammosektionen, Team 6, Radiologisk Afd. OUH Odense" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 27, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Vi søger en radiograf til fastansættelse pr. 1 januar 2020, eller efter aftale.

Du vil blive en del af mammografi-teamet, Team 6, som består af 14 engagerede radiografer/sygeplejersker, der udelukkende arbejder med mammografi-screening og klinisk mammografi. Der er i enheden et tæt tværfagligt samarbejde med læger og sekretær, og stort fokus på effektive forløb og høj kvalitet.

Jobindhold

Som radiograf i Team 6 får du opgaver med både klinisk mammografi og mammografiscreening, og lokalerne er fysisk placeret i forskellige enheder.

 Vi udfører kliniske mammografiundersøgelser både på Radiologisk Afdeling og i screeningsenheden.

Screeninger udføres i screeningsenheden på OUH og i mobil-enheden på Fyn. Der arbejdes aktuelt på en overgang til etablering af faste screeningsenheder i Region Syddanmark. For vores områder skal der etableres en screeningsenhed i Sundhedshuset i Svendborg. Der er således et spændende arbejde i gang med at få indrettet et nyt arbejdssted, så det er klar til opstart til august 2020.

Da vi er et universitetshospital og er uddannelsessted for radiografstuderende, skal du være villig til at indgå aktivt i undervisningen og uddannelsen af studerende og kolleger. Vi arbejder med noget af den nyeste teknologi, og det er vigtigt for os, at du holder dig orienteret om den nyeste forskning inden for fagområdet.    

Vi glæder os til en kollega, der    

 • møder glad på arbejde
 • har interesse og gerne erfaring med mammografi
 • har dansk autorisation som radiograf     
 • har lyst til at arbejde med både screeninger og kliniske mammografier
 • kan fungere i en travl hverdag
 • er fleksibel
 • deltager i afsnittets arbejde på lige fod med kollegerne
 • har gyldigt kørekort

Vi tilbyder dig    

 • 37 timer pr. uge
 • en arbejdsplads med høj faglighed og udvikling i højsædet
 • erfarne og fleksible kolleger, der er positivt interesseret i deres arbejde og arbejdsmiljø
 • en arbejdsdag med stor effektivitet, men hele tiden med kvaliteten i fokus
 • en arbejdsplads med god humor og positiv tilgang til arbejdet

Ansøgningsfrist

Fristen for at søge stillingen er mandag d.18 november, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart derefter.
Søg stillingen elektronisk via link her på siden.  

Ansættelse    

Region Syddanmark anvender tre måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst.

Generelt om Radiologisk Afdeling  

Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 350.000 undersøgelser på årsbasis, og vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner på landsplan.    
Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL Stafetten og Vi Cykler Til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter og massageordning.    
Lægefagligt er afdelingen specialiseret i otte sektioner:    
Angio-Thoraxsektion, Neuroradiologisk sektion, Abdominalradiologisk sektion, Ultralydssektionen, Onkoradiologisk sektion og Muskuloskeletal sektion/ pædiatrisk radiologi og Mammaradiologisk sektion.    

Radiograferne er specialiseret i seks teams:    
MR, CT og abdominalintervention, muskuloskeletal og pædiatri samt ultralyd, karintervention, neurointervention, mammaradiologi.    

Du kan besøge vores hjemmeside på www.ouh.dk/radio    

Vil du høre mere om jobbet?    
Så er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Julie K. Honoré på tlf. 23 88 72 40 eller julie.kjeldsen.honore@rsyd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.