Jobbet "Psykolog til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 41, 4700 Næstved

Dit næste skridt

 

DistriktsPsykiatrien Næstved/Vordingborg søger psykolog 37 timer pr. uge til besættelse 1. januar 2020 eller efter aftale.

Arbejdspladsen er i Næstved.

DistriktsPsykiatrien Næstved/Vordingborg varetager ambulant behandling og udredning af patienter over 18 år. Vi behandler blandt andet patienter med skizofreni og andre psykoselidelser, tilbagevendende depressioner, manier og svære personlighedsforstyrrelser. 

DistriktsPsykiatrien Næstved/Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd i Region Sjælland. Psykiatrien Syd består bl.a. af tre almenpsykiatriske sengeafsnit og en psykiatrisk akut modtagelse i Vordingborg, 2 Distriktspsykiatriske enheder samt 2 Psykiatriske Klinikker.

Psykiatrien Syd er uddannelsessted for bl.a. sygeplejersker, læger og specialpsykologer.

 

Vi søger

Fortrinsvis en autoriseret psykolog. Du må gerne være specialist i psykopatologi eller psykoterapi og have erfaring med psykologiske tests.

Dine arbejdsopgaver vil dels være psykoterapi; individuelt og i gruppe sammen med de øvrige medarbejdere, der er tværfagligt sammensat. Desuden psykologiske undersøgelse; herunder neuro-kognitive vurderinger af patienter med debuterende skizofreni. Du forventes og at medvirke til/blive inddraget i supervisionsopgaver.

Vi ønsker os en kollega med positiv tilgang, der gerne indgår i et tværfagligt samarbejde omkring og med den enkelte patient.

En kollega som har lyst til at bidrage til et fagligt og personligt godt klima for patienter, kolleger og samarbejdspartnere.

En kollega som har interesse for kvalitetssikring.

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Regionens politik herom indhentes straffeattest oplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 24. november 2019

Ansættelsessamtaler afholdes den 26. november 2019 fra kl. 13:00

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.