Jobbet "Regionslæge søges til julevikariat i Uummannaq, Nordgrønland" er udløbet

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Personaleadministrationen, 1230 Nuuk

Dit næste skridt

Drømmer du om nye udfordringer og oplevelser? Vi søger lige nu en læge til Uummannaq sundhedscenter i Nordgrønland.

Vi søger en regionslæge til Uummannaq sundhedscenter med tiltrædelse d. 1. december 2019 og til efter jul.

Du kan enten være læge med interesse for gynækologi-obstetrik eller almen medicin, eller en læge med speciallægeanerkendelse i almen medicin. Kendskab til anæstesi og/eller selvstændig kirurgisk færdighed vil være en fordel, men er ingen betingelse.

Sundhedsvæsenet i et Grønlandsk distrikt, som Uummannaq, er først og fremmest rettet mod sundhedsfremme, forebyggelse og behandling. Funktionerne udgår fra sygehuset og tilbydes samtlige distriktets beboere, uanset om de bor i by eller bygd. Funktionerne udføres i et tæt samarbejde imellem læger, sygeplejersker, sundhedsplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og det lokale personale, og arbejdet kræver i mange tilfælde tolkebistand.

Hvem er du?

  • Læge med interesse for at arbejde i første linje af sundhedsvæsenet
  • God til at planlægge og strukturere din arbejdsdag og det gode patientforløb
  • Du skal kunne stikke en finger i isen – og lytte
  • Fleksibel og åbensindet
  • Ambitiøs og ansvarsbevidst
  • God til at samarbejde med andre

Sygehuset varetager den primære sundhedstjeneste for Uummannaq og for de syv omkringliggende bygder.

Uummannaq har ca. 2.500 indbyggere fordelt i byen og dens syv bygder. Du vil komme til at opleve det virkelige Grønland, med midnatssol fra maj til august, og vintre hvor solen ikke når over horisonten, men hvor landskabet lyses op af sne, stjerner og nordlys.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem  http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201011420

Ansøgningsfrist: d. 11. december 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionslæge Peter Vedsted på tlf. (+299) 56 21 55; e-mail: VEDS@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kenni Birk Andreasen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: KEBA@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.