Jobbet "Overlæge til akutenhed på Psykiatrisk Center Glostrup: Vil du være med til at præge udviklingen i et faglig engageret og professionelt miljø? Så er det dig vores team mangler!" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

Akutmodtagelse søger en afsnitsansvarlig overlæge pr. 1. januar 2020 eller efter aftale.

Om os
Akutmodtagelse med 10 åbne senge og skadestue er en del af Akutenheden, som endvidere består af to intensive akutte modtageafsnit, hver med 16 intensive og lukkede senge, et Akutteam, og en ECT-enhed. Akutenheden dækker også liaison- eller psykiatrisk tilsynsfunktion på Rigshospitalet Glostrup og Hvidovre Hospital. Vi har 7 engagerede og faglige stærke overlæger og flere dygtige yngre læger i akutenhed.

Akutenheden er yderst velfungerende med fokus på høj faglighed og professionalisme. Vi lægger vægt på at tage hånd om den enkelte patients behandlingsbehov. Omkring 70% af de modtagende patienter udredes, behandles og afsluttes direkte fra Akutenheden.

Som ny overlæge får du, sammen med afdelingssygeplejersken, en enestående chance for at sætte dit præg på det organisatoriske, faglige og personalemæssige set-up og klinisk kvalitets forbedrings arbejde.

Om dig
Som overlæge indgår du sammen med afsnittets afdelingssygeplejerske i afsnitsledelsen. Du skal have lyst til og evner for:

  • At præge udviklingen ift. subspecialisering af Akutenheden
  • At tage medansvar for visitationens faglige linje og niveau
  • At være en del af og udvikle et stærkt fagligt miljø
  • At deltage i lederudviklingsprogrammer og løbende efteruddannelsesaktiviteter

Vi lægger vægt på høj faglighed, stor interesse for og erfaring med det akutte arbejde, gode samarbejdsevner og evt. ledelseserfaring, men vi forventer først og fremmest, at du har lyst til i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken at tage ansvar for den faglige ledelse og udvikling af et åbent modtageafsnit og psykiatrisk skadestue med multiple spændende opgaver og et dygtigt og engageret personale.

Som overlæge vil du indgå på lige fod med de øvrige speciallæger ved vejledning og undervisning i forbindelse med lægelig videreuddannelse, undervisning af medicinstuderende i klinisk ophold og af øvrige faggrupper.

Der er tale om en fuldtidsstilling med vagtforpligtelse og indtil videre deltagelse i bagvagtslaget eller SIF ordning med 1-2 tjenester per måned efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med Organisationsaftalen mellem Region Hovedstaden og FAS.

Om Psykiatrisk Center Glostrup
PCG er et center med ca. 190 senge fordelt på 2 matrikler i Glostrup og Brøndby samt 3 ambulante matrikler på Gammel Kongevej, H.J. Holstvej og Ishøj Storcenter. Vi har bl.a. følgende enheder:

  • Akutenhed
  • Intensive og åbne døgnafsnit
  • Mange ambulante enheder – herunder psykiatriske ambulatorier, OPUS teams og et psykoterapeutisk ambulatorium,
  • Regionsfunktion i retspsykiatri - både døgnafsnit og ambulatorium
  • Kompetence center for skizofreni og DAT, specialiserede enheder indenfor fx ADHD og autisme, oligofreni og ældrepsykiatri.
  • Stor forskningsenhed med 4 professorer indenfor bl.a. neuropsykiatri, skizofreni, affektive lidelser og psykopatologi  – vi er også et aktivt universitetshospital.

Vores optageområde udgør ca. 340.000 borgere. Udredning, behandling, uddannelse og forskning varetages af ca. 720 dygtige og dedikerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist er d. 25. november 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til klinikchef Darius Mardosas tlf. 2036 5826.