Jobbet "Social- og sundhedsassistenter til medicinsk Sengeafsnit 2 på Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt

Medicinsk Sengeafsnit 2 søger to social- og sundhedsassistenter.

Vi er et medicinsk sengeafsnit med 34 senge, hvor vi arbejder i basis teams. Vi modtager patienter døgnet rundt. Vi mangler jer i teamet hvor onkologiske/multisyge og lunge/multisyge er indlagt, disse teams rummer aktuelt 19 sengepladser i alt.

Om os

Vi vil i 2020 arbejde videre med at inddrage patienterne på bedst mulig måde i deres pleje og behandling. Vi er opmærksomme på de værdifulde informationer, som vores patienter samt pårørende besidder, og bruger de pårørende aktivt under indlæggelsen.

I hverdagen samarbejder vi på tværs af huset med andre faggrupper såsom, sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og husets diætist. Afsnittet har ligeledes tilknyttet en psykolog, der både er ansat til de onkologiske patienter, men også giver personalet supervision ved behov. Da vi er hospitalets store medicinske sengeafsnit, uddanner vi året rundt social- og sundhedsassistentelever i praktik 3 og sygeplejestuderende i forskellige semestre.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • er engageret og har lyst til at arbejde med en bred vifte af medicinske patienter
  • har en positiv og fleksibel indstilling til en arbejdsplads, hvor du skal kunne have mange bolde i luften og kunne bevare overblikket
  • har gode samarbejdsevner, er imødekommende og servicemindet

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende og alsidig arbejdsplads med afvekslende og spændende opgaver. Du vil få en struktureret, veltilrettelagt og grundig introduktion til afsnittet med oplæring og supervision af erfaren kollega. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret sygeplejeteam med stort sammenhold og god humor med en synlig og støttende ledelse, der skaber åbenhed og dialog samt et godt fagligt og tværfagligt miljø. Jobbet indebærer gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lærke Borup Carstensen på telefon 38 67 11 14 eller mail: laerke.louise.borup.carstensen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for Social- og Sundhedsassistenter indgået mellem FOA og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen forventes besat pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Der er tale om faste stillinger på fuld tid i skiftende vagter med weekendvagt hver anden uge. Stillingen kan søges i anden brøk.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring senest den 24. november 2019.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 48.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info