Jobbet "Sygeplejersker/bioanalytikere søges til Blodbanken, Blodbank og Immunologi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Blodbank og Immunologi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Blodbank og Immunologi søger dynamiske og initiativrige sygeplejersker og/eller bioanalytikere til Blodbanken.

Vi søger sygeplejersker/bioanalytikere til én fast stilling og et vikariat på minimum 30 timer pr. uge. Stillingerne skal besættes til den 1. januar 2020. Vikariatet udløber 31. december 2020. (Funktion i Donortapning, eventuelt kombineret med Blodbanksekspedition eller Afereseklinik). Arbejdstiderne ligger i tidsrummet fra 07.30 – 20.00 på hverdage. Der vil efter oplæring være weekendvagt ca. hver ottende weekend samt enkelte helligdagsvagter.

Vi tilbyder
 • positive og kompetente kolleger i et godt arbejdsmiljø
 • oplæring efter et oplærings- og introduktionsprogram samt mesterlæreprincippet
 • et arbejde, der er spændende, afvekslende og udfordrende
 • god kollegial sparring og mulighed for faglig og personlig udvikling
 • mulighed for at præge udviklingen på Blodbanksområdet

Vi søger kolleger
 • med gode samarbejdsevner, og som aktivt bidrager til det gode arbejds- og læringsmiljø
 • der er åbne og har en positiv indstilling til sit arbejde
 • der er udviklingsorienterede og klar til at tage ansvar for egen faglig udvikling
 • der har overblik og kan arbejde fleksibelt i forskellige arbejdsområder
 • der kan bevare overblikket i pressede situationer, og som er vant til at prioritere og planlægge opgaver
 • der ser en udfordring i korte donorforløb, og som har kommunikations- og omsorgsfærdigheder i relation til korttidskontakt
 • med interesse for instrumentel sygepleje og med flair for teknisk udstyr og apparatur
 • der er serviceorienterede og vil medvirke aktivt til et godt tværfagligt samarbejde i hele organisationen
 • gerne med blodbankserfaring

Om Blodbanken
Vi er ca. 36 sygeplejersker/bioanalytikere samt medicinstuderende. I Tapperummet udføres fuldblodstapninger og plasmatapninger. I Afereseklinikken udføres patientafereser. I Blodbanksekspeditionen varetages lagerstyring, udlevering og distribution af blodkomponenter.

Om Blodbank og Immunologi
Blodbank og Immunologi er Region Midtjyllands eneste afdeling med speciale indenfor klinisk immunologi. Blodbank og Immunologi omfatter transfusionsmedicin, transplantationsimmunologi og afereseklinik. Blodbank og Immunologi har landsdelsfunktion på en række områder. Afdelingen består udover Blodbanken af syv laboratorieafsnit. Der er omkring 150 ansatte i afdelingen. Afdelingsledelsen består af ledende overlæge og ledende bioanalytiker. Læs mere om afdelingen på hjemmesiden.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Dorte Bøgeskov på 7845 5241, afdelingssygeplejerske Pia Brøgger Thomassen på 2490 8916 eller tillidsrepræsentant Heidi Bæk Iversen på 2477 8158.

I din ansøgning må du gerne notere, hvis du udover donortapning har præference for arbejdet i Blodbanksekspedition eller Afereseklinik. Ligeledes bedes du anføre ønsket timetal samt ønske om vikariat/fast stilling.

Ansøgningsfrist er den 23. november 2019, og ansættelsessamtaler finder sted den 27. november 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.