Jobbet "Introduktionsstilling på Arbejds- og Miljømedinsk Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling

Havrevangen 1, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Introduktionsstilling, 8001-34-86-i-01, Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital
 
Har du lyst til at arbejde med forebyggelse?
Har du lyst til at fordybe dig i dine patienter?
Har du lyst til at arbejde med sygdomme i forskellige organsystemer?
Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø?
Har du lyst til at formidle og forske?
 
I så fald må denne intro-stilling i arbejdsmedicin være noget for dig!
 
En 1-årig introduktionsstilling som reservelæge ved Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 01.01.2020 eller efter nærmere aftale. Stillingen er klassificeret til introduktion i specialet arbejdsmedicin.
 
Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling varetager kliniske patientudredninger, undersøgelser af grupper af medarbejdere på virksomheder, forskning og udvikling samt undervisning, formidling og rådgivning inden for det arbejdsmedicinske og miljømedicinske område. Patientudredningerne dækker de fleste organsystemer, og der er stor variation i de problemstillinger, man møder. Der er derfor veletablerede supervisionsrutiner for uddannelsesstillingerne.
 
I samarbejdet med virksomhedernes arbejdsmiljøorganisation indgår ofte virksomhedsbesøg mhp. beskrivelse af arbejdsmiljøet. Der vil også være gode muligheder for at blive inddraget i specialets forsknings- og udviklingsarbejde.
 
Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling er uddannelsessted for specialet arbejdsmedicin og deltager aktivt i undervisning, formidling og forskning. Vi har et omfattende samarbejde med specialer indenfor Aalborg Universitetshospital og med Aalborg Universitet samt med Aarhus Universitetshospital og Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet.
 
Stillingen er vagtfri.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Stillingsnummer: 8001-34-86-i-01
 
Funktionsbeskrivelse og nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Sigve W. Christensen, tlf. 97 66 41 00, e-mail: siwc@rn.dk.
 
Se i øvrigt afdelingens hjemmeside via aalborguh@rn.dk
 
Ansøgningen sendes til: Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, Havrevangen 1, postboks 561, 9100 Aalborg. Att. ledende overlæge Sigve W. Christensen.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale torsdag den 28.11.2019.