Jobbet "To Introduktionsstillinger i Plastikkirurgi samt et vikariat for reservelæge i Plastikkirurgi, søges til Plastik-og Mammakirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Plastikkirurgi: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Introduktionsstillingerne er ledige pr. 1. januar og 1. marts 2020, vikariatet for reservelæge i Plastikkirurgi er ledig pr. 1. december 2019. Ansættelsesperioden for alle 3 stillinger er et år.

Plastik- og Mammakirurgisk Afdeling er den eneste Plastikkirurgiske Afdeling i Region Nordjylland og modtager patienter efter henvisning fra praktiserende læger, speciallæger og fra sygehuse i regionen. Afdelingen modtager også patienter fra andre regioner, eksempelvis til brystrekonstruktion med fri lap fra maven (DIEP-lap).

Afdelingen er i udvikling og modtager årligt flere end 5000 nye henvisninger, heraf er mere end halvdelen cancerpatienter. Der er fem fastansatte overlæger. Reservelægestaben består af et varierende antal af HU-læger og I-læger, suppleret af vikarer.

Den daglige virksomhed er baseret på 2 operationslejer dagligt i generel anæstesi samt to lejer til mindre kirurgi i lokal anæstesi. Vi har en dag om ugen ude-funktion i Hobro, hvor vi opererer patienter i dagkirurgisk regi. Dertil er der en betydelig daglig ambulatoriefunktion. Der afholdes multidisciplinære konferencer med Onkologisk Afdeling samt patologisk institut.

Som vikar for reservelæge kommer du til at indgå i forvagtslaget med vagt fra bolig, hvor du får ansvar for de brystkirurgiske og de plastikkirurgiske patienter. Du vil forholdsvist hurtigt (afhængig af kompetencer) komme til at arbejde selvstændigt, men naturligvis med mulighed for supervision.

Ansættelse sker i henhold til aftalen mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.