Jobbet "Social- og sundhedsassistenter søges til Sterilcentralen, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Bedøvelse og Operation

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Sterilcentralen søger pr. 1. marts 2020 eller efter aftale social- og sundhedsassistenter til fastansættelse i fast nattevagt i hverdagene 32 timer/uge eller i blandede dag-, aften- og nattevagter med en overvægt af aften-/nattevagter 37 timer/uge med mulighed for nedsat tid. Stillingerne vil være placeret i vores sterilproduktion, hvor såvel oplæring som efterfølgende specialisering vil foregå. Fra juni 2018 blev Sterilcentralen (STC) døgnbemandet 365 dage om året. Det betyder, at der i stillingen ligeledes vil være nattevagter på helligdage samt i weekender.

Hvem er vi, hvad kan vi tilbyde – og hvorfor skal du vælge os?
Sterilcentralen (STC) er en vigtig del af Aarhus Universitetshospitals (AUH) samlede patientforløb. Vi er i dag godt 90 medarbejdere fordelt på Sterilcentralens produktion og stab. STC varetager opgaver med genbehandling af instrumenter primært til operationsafsnittene på AUH.

Fagligt har vi fokus på levering af genbehandlede instrumenter af høj kvalitet for at sikre det bedst mulige forløb for operationspatienterne. Vi vægter den enkeltes kompetenceudvikling højt og har et veltilrettelagt tre måneders oplæringsforløb kombineret af mesterlære / sidemands-oplæring og vores elektroniske læringsprogram Do-Best. Som arbejdsplads er vi præget af et godt socialt arbejdsmiljø med øje for sociale tiltag på og uden for arbejdspladsen.

Du vil blive en del af en personalegruppe med engagement og høj faglighed og med en åben og afslappet omgangstone med god mulighed for kollegial og ledelsesmæssig sparring. 

Opgaverne 
Kerneopgaverne i sterilproduktionen er genbehandling af kirurgiske flergangsinstrumenter, opgaverne er både varierende og mangeartede. Overordnet kræver opgaverne en god fysik, koncentration og overblik – alt sammen for at sikre kvaliteten.

Du skal bl.a. være med til 
 • at dokumentere alle processer i det elektroniske kvalitetssikringssystem RM-Steril
 • manuel forbehandling af kirurgiske instrumenter
 • sortering af instrumenter, klargøring af vaskeindsatser til maskinvask
 • at håndtere vogne/containere til instrumenter
 • at udføre funktioner, der kræver finmotorik; håndopvask og visuel inspektion af instrumenter samt funktionsafprøvning
 • at pakke instrumenter i papir eller containere

Din profil
 • du er uddannet social- og sundhedsassistent. Erfaring i nogle af ovenstående arbejdsopgaver vil være en fordel, men ikke et krav
 • du har stor forståelse for at arbejde fokuseret og målrettet
 • du kan bevare roen og fokus på opgaven og har et godt overblik
 • du vægter faglighed og faglig udvikling højt
 • du er villig til at gennemføre kursus for sterilassistenter (AMU-kursus)
 • du er god til at tilegne dig nye kompetencer inden for et nyt og teknisk område og er indstillet på at arbejde efter den bedste kvalitet og service med fokus på patientsikkerhed
 • du kan kommunikere med kollegaer og alle samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale
 • du kan håndtere at arbejde i en organisation præget af travlhed, uforudsigelighed og kontinuerlige forandringer – og med din positive indstilling bidrage til et godt arbejdsmiljø

Løn- ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus!
Du er meget velkommen til at besøge vores arbejdsplads for en rundvisning fredag den 29. november 08.00-08.45 eller samme dag 15.15-16.00 – tilmelding på tinfun@rm.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Trine Horup Jalk på 2388 2167 eller på trijal@rm.dk eller læse mere her om AUH og Sterilcentralen.
  
Ansøgningsfrist er søndag den 8. december - samtaler afholdes uge 2 (den 08. og 09. januar 2020).

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.