Jobbet "Klinisk psykolog til Arbejdsmedicinsk Klinik" er udløbet

Region Midtjylland

Arbejdsmedicinsk Klinik

Gl Landevej 61, 7400 Herning

Dit næste skridt
En 1-årig stilling som klinisk psykolog er ledig til besættelse d. 1. januar 2020 eller snarest derefter ved Arbejdsmedicinsk Klinik, Hospitalsenheden Vest, Herning.
 
Stillingen omfatter det generelle patientarbejde på klinikken, herunder primært udredning af og samtaleforløb med patienter henvist fra praktiserende læger med baggrund i arbejdsrelaterede belastningsreaktioner.
 
Arbejdsopgaver og ansvarsområder
  • Udredning og diagnosticering
  • Individuelle samtaleforløb med patienter i form af kognitiv korttidsterapi
  • Inddragelse af patienternes arbejdspladser med henblik på at rådgive om tiltag der sigter mod en belastningsreduktion og genoptagelse af arbejdet
Der vil efter interesse også være mulighed for at deltage i klinikkens forskningsprojekter.
 
Kvalifikationskrav
En psykolog med erfaring indenfor udredning og kognitiv terapi. Autorisation er en fordel, men ellers er der gode muligheder for supervision. Interesse for forskning og det arbejdspsykologiske felt er også et plus.
 
Psykologen vil sammen med klinikkens øvrige psykologer indgå i et stærkt fagligt miljø, deltage i faggruppemøder, tværfaglige kliniske konferencer, samt andre faglige aktiviteter og relevante undervisningstilbud. Det forventes at psykologen bidrager til udvikling af stedets generelle arbejdspsykologiske praksis sammen med klinikkens øvrige psykologer.
 
Faglig organisatorisk profil
Arbejdsmedicinsk Klinik, Herning er en fagligt stærk og favnende arbejdsplads, der ønsker at tiltrække kreative og engagerede medarbejdere. Vi har højt til loftet, når det gælder individuelle og faglige forskelligheder, men vi har samme mål: at forebygge og forske i arbejdsrelaterede belastninger og sygdomme.
 
Arbejdsmedicinsk Klinik, Hospitalsenhed Vest har regional funktion i den vestlige del af Region Midtjylland for arbejdsmedicinske og -psykologiske ambulante patientudredninger samt almene rådgivningsspørgsmål.
 
Klinikkens hovedopgave er at virke forebyggende indenfor det arbejdsmedicinske og -psykologiske område gennem klinik, enkeltperson/gruppeundersøgelser, information, rådgivning, undervisning og forskning.
 
Afdelingen har en formuleret forskningsstrategi med 4 satsningsområder:
·    Lidelser i bevægeapparatet
·    Psykosocialt arbejdsmiljø/stress
·    Arbejdsulykker
·    Social ulighed i sundhed
 
Yderligere oplysninger om afdelingen kan ses på websiden: http://www.arbejdsmedicin.rm.dk/
 
Stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Ole Carstensen tlf. 7843 3510 eller souschef/psykolog Kent Nielsen, tlf. 78433500.
 
Deadline
Ansøgningsfrist 1. december 2019.
Du kan søge jobbet online ved at klikke på "søg job". Vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
Samtaler forventes gennemført mandag d. 16. december 2019.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.