Jobbet "Radiograf - interventionsradiologi " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Radiograf søges til fast stilling på Rigshospitalet, Blegdamsvej.

Kunne du tænke dig at arbejde i et givende speciale? Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du deltager i behandlinger, som har stor betydning for den enkelte patient? Hvor man ser behandlingsresultatet - ikke bare på skærmen - men også på patienten? Vi søger en radiograf til en fast stilling 37 timer/uge. 

Vores speciale er interventionsradiologi. Vi arbejder i et internationalt miljø, i tæt samarbejde med radiologer, hvor vi undersøger og behandler patienter i alle aldersgrupper. Vores anatomiske arbejdsområde er alle kar(arterier/vener) fra halsen og nedefter (minus hjertet) samt interventioner i lever – og galdegange. Hyppigst forekommende procedurer er: arteriografier, flebografier, ballonbehandlinger, emboliseringer, stentanlæggelse og lever- og galdevejsdrænage. Nogle af vores radiografer indgår i et samarbejde med operationsgangen, hvor der udføres EVAR, FEVAR, peroperative PTA behandlinger mm. Derud over vedligeholder vi vores radiograf kompetencer i knogle/thorax/stue funktionerne, da vi indgår i et fælles vagtteam med resten af Radiologisk klinik i weekender /helligdage og om aftenen. Vi dækker døgnet med 2 radiografer alle ugens dage. Om natten er vi på tilkald fra hjemmet. Oplæring til specialet gives. Under oplæringen er du vagtfri. 

Vi har 4 undersøgelses/behandlingsrum. 2 i egen afdeling, 1 hybridstue i samarbejde med operationsgangen og 1 i traumecenteret. Vi er 12 radiografer, 1 afdelingsradiograf og 1 sygehjælper.

Stillingen ønskes besat af en radiograf der er/har:

  • Fagligt engagement, selvstændighed og fleksibilitet
  • Lyst til at deltage i et tværfagligt team
  • Lyst til at være en del af et behandlende team
  • Tager ansvar for det gode samarbejde og har gode kommunikative evner
  • Et godt humør

 Det vi godt kan lide ved vores arbejde:

  • En travl, udfordrende og uforudsigelig hverdag.
  • Et indholdsrigt arbejde som har stor betydning for den enkelte patient.
  • Et godt tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper i afdelingen.
  • Et speciale i konstant udvikling.
  • Et uhøjtideligt miljø.

 Da vi arbejder i gennemlysning, kræver det, at du kan holde ud at bære blyforklæde hele dagen.

 Radiologisk klinik på Rigshospitalet er en stor og travl afdeling med 8 grupper fordelt på forskellige specialer og 2 matrikler. Vi er landsdelshospital med deraf afledte patientkategorier og undersøgelsestyper.

Vi er undervisningssted for radiografstuderende og alle radiografer deltager i den praktiske undervisning af de studerende.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem bl.a. DSR og Danske Regioner.

Vil du vide mere om stillingen, eller har du lyst til at komme på besøg hos os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Birgitte Andresen på tlf. 3545 8588.

Stillingen er til besættelse snarest, eller efter aftale. Ansøgningsfrist er 12. december kl. 12:00. Ansættelsessamtaler afholdes mandag og tirsdag uge 51.