Jobbet "Sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og SOSU-assistenter til jobrotation i behandlingspsykiatrien" er udløbet

Region Midtjylland

Afdeling for Psykoser

Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Tag et fagligt hop - bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien mangler vikarer til jobrotation, da nogle af vores sygeplejersker skal på specialuddannelsen i psykiatri. Er du sygeplejerske, SOSU-assistent, fysioterapeut eller ergoterapeut, og har du lyst til at være vikar for en sygeplejerske, er det dig, vi søger.

Du vil som rotationsvikar få chancen for at skabe gode nye erfaringer og kompetencer, der konstant bliver styrket.

Vi søger rotationsvikarer til Afdelingen for Psykoser, Afdelingen for Depression og Angst samt Retpsykiatrien i Skejby.

Rotationsvikariatet vil som udgangspunkt gå fra den 3. februar 2020 til og med den 19. juni 2020. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for to uges virksomhedspraktik i uge 4 og 5, for at lære den afdeling, man bliver rotationsvikar i, bedre at kende. Ansættelsen kan rykkes en til to uger frem eller tilbage, efter aftale mellem dig og afsnittet.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig, og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontakthjælp pr. 3. februar 2020.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktik vil du modtage dagpenge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne eller informationsmødet kan fås ved at henvende sig til HR Konsulent Jannie Toldbod på 5118 5282.

Ansøgningsfrist den 20. december 2020
Der er ansøgningsfrist den 20. december 2020, men da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.