Jobbet "Neuropsykolog, etårigt barselsvikariat til Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme, Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Vi søger en neuropsykolog på 37 timer ugentligt i et etårig barselsvikariat, til varetagelse af screening og tests af både indlagte og ambulante patienter.  

I afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme varetager vi diagnostik, behandling, pleje og rehabilitering af patienter med alle former for neurologiske sygdomme. Vi har aktuelt 60 akutte senge samt ca. 10.000 ambulante besøg årligt. Afdelingen er delt op i subspecialer indenfor apopleksi, almen neurologi, epilepsi, tumor cerebri, multiple sclerose, parkinson/bevægeforstyrrelser og demenssygdomme.  

Dine arbejdsområder vil primært være neuropsykologisk undersøgelse/udredning af patienter med neurologiske sygdomme. Derudover vil du deltage i varetagelse af supervision og undervisning af det tværfaglige personale samt afholdelse af støttende samtaler ved behov for patienter og pårørende.

Du vil have funktion på de to akutte sengeafsnit, hovedsageligt på afsnit for blødninger og blodpropper i hjernen. Derudover funktion med ambulant neuropsykologisk undersøgelse af udskrevne patienter. Neuropsykologisk undersøgelse er både i relation til diagnostik samt vurdering af rehabiliteringsbehov. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige tre neuropsykologer samt det tværfaglige personale. 

Ønskede kvalifikationer: 

  • Specialist i neuropsykologi eller cand. psych. aut. med interesse for det neuropsykologiske fagområde, og eventuelt igangværende neuropsykologisk specialistuddannelse
  • Gerne erfaring fra sengeafsnit og/eller neurorehabiliteringsenhed
  • Gode samarbejds- og kommunikative evner
  • Lyst til at indgå i tværfagligt samarbejde 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
For yderligere information kan du kontakte ledende oversygeplejerske Tine Bech 3868 2760. Du er også velkommen til at kontakte en af vores tre neuropsykologer via afdelingsledelsessekretariatet på 3868 9069. 

Ansøgningsfrist mandag den 9. december 2019, kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 51.