Jobbet "Brænder du for at yde specialiseret palliativ fysioterapi på Diakonissestiftelsens Hospice" er udløbet

Region Hovedstaden

Diakonissestiftelsens Hospice

Dronningensvej 24, 2000 Frederiksberg

Dit næste skridt

Diakonissestiftelsens Hospice søger 1 fysioterapeut 34 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020.

Brænder du for at yde specialiseret palliativ fysioterapi på Diakonissestiftelsens Hospice? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega, hvor høj faglighed går hånd i hånd med nærvær og empati.

Diakonissestiftelsens Hospice består af et hospice med plads til 16 indlagte patienter og et udgående hospiceteam for 20-30 hjemmeboende patienter med bopæl i Frederiksberg og Københavns kommuner. Langt de fleste patienter har cancer i et fremskredent stadie, men vi har også jævnligt patienter med blandt andet terminal ALS, KOL og hjertesvigt.

Dine kolleger vil være din fysioteapeutkollega, sygeplejersker, læger, socialrådgiver, musikterapeut, hospicepræst og sekretærer. Du vil i samarbejde med din kollega yde fysioterapi til patienterne på Hospice og i Det udgående Hospiceteam.

Arbejdsopgaver:

Klinisk:

I tæt samarbejde med sygeplejersker og læger skal du kunne observere, undersøge og behandle symptomer, samt iværksætte relevant palliativ fysioterapi til patienterne og deres pårørende.

Udvikling og undervisning:

Du skal i samarbejde med din kollega:

 • undervise og vejlede sygeplejerskerne på Hospice og i Det udgående Hospiceteam
 • deltage i undervisningsopgaver, såvel internt som eksternt
 • aktivt medvirke til til faglig udvikling af den palliative indsats ud fra et fysioterapeutisk perspektiv
 • bidrage aktivt ved de tværfaglige konferencer

Om dig

 • Du har nogle års erfaring som fysioterapeut
 • Du har erfaring med og stor interesse for palliation og er motiveret for fortsat at udvikle dig
 • Du er god til samarbejde, også tværfagligt
 • Du har gode kompetencer i kommunikation
 • Du bevarer roen og er nærværende, også i udfordrende situationer med patienter og pårørende
 • Du besidder personligt overskud
 • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø

Følgende vil iøvrigt blive prioriteret hos ansøger:

 • Lymfødemterapeut uddannelse
 • Anden relevant efteruddannelse

Interesserede ansøgere kan indhente yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til hospicechef Helle Tingrupp og fysioterapeut Hanne Oest Jacobsen alle hverdage mellem kl. 9.15 og 15.00 på telefon: 38 38 49 49. Et uforpligtende besøg er også meget velkomment. Ring eller skriv, så vi kan lave en konkret aftale.

Ansøgningen kan med fordel skrives ud fra de syv kompetenceroller, som er beskrevet i "Anbefalinger til kompetencer for fysioterapeuter i den palliative indsats", DMCGPall. Ansøgningen fremsendes elektronisk til: hospice@diakonissen.dk

Der er ansøgningsfrist onsdag d. 11. december kl. 12.00 og vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 16. december hele dagen.

Løn efter gældende overenskomst med regionerne.

Om arbejdspladsen:

På Hospice har vi stor glæde af vores nybyggede og smukke hus. Vi respekterer hinandens faglighed, kompetencer og forskellighed. Vi får opgaver, rammer og ressourcer til at hænge sammen, hvilket gør, at vi er stolte af vores arbejdsplads.

Diakonissestiftelsens Hospice er en del af en meget traditionsrig organisation. På Diakonissestiftelsen handler det om mennesker - og det har det gjort i mere end 150 år. Vi er en moderne organisation bygget på et folkekirkeligt værdigrundlag, og vores vision er at skabe livskvalitet ved at styrke det enkelte menneske.