Jobbet "Ergoterapeut eller sygeplejerske søges til barselsvikariat på Psykiatrisk ambulatorium" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Møntmestervej 17, 2400 København NV

Dit næste skridt

Er du en ambitiøs, udadvendt sygeplejerske eller ergoterapeut og har du lyst til at arbejde med FACT, så er du måske vores kommende kollega.   

En af vores dygtige kollegaer er blevet gravid og vi søger derfor en barselsvikar pr. 1. februar 2020. 

 

Som sygeplejerske eller ergoterapeut, på Psykiatrisk ambulatorium Bispebjerg/Brønshøj, bliver du en del af et center, som prioriterer udvikling og faglighed højt.     

Vi er pr. 1. maj 2016 startet med at arbejde som 3 F-ACT-teams. F-ACT startede som et forskningsprojekt i 2 år, men er nu blevet permanent organisering. Vi støtter og vejleder nye teams i gang på PCK og andre centre. Med F-ACT kan vi sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i sit sygdomsforløb.     

 

Vores hverdag er præget af dynamik og arbejdsglæde. Vi arbejder Recovery orienteret og derfor arbejder vi målrettet med patienternes ønsker, drømme og håb for livet. Vi brænder for vores patienter og søger hele tiden at give dem, den bedste behandling.   

Vi er en bred sammensat personalegruppe, der er ansvarsfulde, omsorgsfulde og med et højt fagligt og socialt engagement. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på trivsel og faglig udvikling.  

 

Du vil blive en del af et stort tværfagligt center. Er du sygeplejerske kommer du til at blive en del af en sygeplejerske gruppe på 18, hvor kvalifikationerne er helt i top. Er du ergoterapeut, bliver du en del af en gruppe på 4 dygtige og kvalificerede ergoterapeuter, med fælles ergoterapeut møder på tværs af hele PCK.    

 

Vores arbejdsdag er alsidig og består bl.a. af:

 

- At være kontaktperson for en gruppe patienter

- Vi afholder ambulante samtaler.    

- Vi tager på hjemmebesøg.    

- Vi dokumenterer direkte i journalen og udarbejder behandlingsplaner.    

- Vi indgår i undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende.  

- Vi varetager medicinadministration (som sygeplejerske).

- Vi vejleder i og afprøver brug af kugledyner/veste mv, udfærdiger AMPS- test (hvis man er uddannet til dette) og lign (som Ergoterapeut)  

 

Vi er en engageret personalegruppe med høj grad af faglighed, som understøttes gennem supervision og undervisning. Du vil få mulighed for stor indflydelse på egne arbejdsopgaver.    

 

Der vil blive lagt vægt på, at du har psykiatrisk erfaring, er faglig engageret, fleksibel og kan lide at have "flere bolde i luften" og tager dette med et smil. Du har gode samarbejdsevner, er en ”team-player” men også kan arbejde selvstændigt. At du er interesseret i kvalitetsudvikling og ser mulighederne i forandringer.    

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.    

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende sygeplejerske Nadja Lauesen på telefonnr.: 61467848    

 

Ansøgningsfristen er den 11.12.2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde jobsamtalerne d. 13. december.

 

Ansættelsesvilkår:    

Stillingen er på 37 timer ugentligt og af 8 mdrs. varighed, med mulighed for forlængelse. Ansættelsesstart 1. februar 2020