Jobbet "Overlæge til Distriktspsykiatrien Syd, Slagelse, Psykiatrisygehuset i Slagelse" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Vi søger en eller flere overlæger til DistriktsPsykiatrien SYD (DPC), Slagelse

DPC SYD betjener kommunerne Ringsted, Sorø og Slagelse. Derudover er der tilknyttet 2 regionsfunktioner, affektive tilstande og Oligofreni.

Du vil indgå i et team med ca. 35 personer, primært sygeplejersker, sekretærer, psykologer og læger.

Vil du være en del af en moderne psykiatriorganisation, der har ambitioner om høj faglig kvalitet og sammenhængende patientforløb? På udkig efter moderne psykiatri med et stærk fagligt miljø?

Vi synes selv, vi tilbyder et spændende job, og vi håber, du vil være med sammen med teamet i Distriktspsykiatrien til at give patienterne en god behandling.

Vi lægger vægt på en kultur præget af dialog og respekt.

Vi arbejder med udviklingen af en recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. En psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

Du prioriterer dialog og samarbejde med patienter og pårørende og får en arbejdsplads med engagerede kollegaer, god mulighed for indflydelse på egne opgaver og rig mulighed for at påvirke teamets arbejde med gode ideer. Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med nærvær og arbejdsglæde.

Psykiatrien Vest består af to psykiatriske klinikker, én i Slagelse og n i Holbæk. Seks distriktspsykiatriske ambulatorier fordelt på geografierne Slagelse, Sorø, Ringsted, Kalundborg, Holbæk og Nykøbing Sj, opdelt i 2 ledelsesmæssige enheder, DPC SYD (Slagelse, Ringsted og Sorø), DPC Nord´(Holbæk, Kalundborg og Nykøbing). Derudover et ældrepsykiatrisk distriktspsykiatrisk team.

Sengedelen er i gang med at reducere antal af patienter på de enkelte afsnit og åbne et nyt intensivt afsnit under akutmodtagelsen. Herudover er der to integrerede afsnit, to intensive afsnit, et ældrepsykiatrisk afsnit og akutmodtagelsen med pt 12 senge. I tilknytning til akutmodtagelsen har vi et akut team , et team til selvskadende patienter og et bostedsteam ROSA.

1.januar åbner vi en fusionsklinik for mennesker med psykiatrisk lidelse og diabetes.

Du skal

  • være faglig dygtig og engageret

  • have lyst til at dele ud af din viden

  • vægte samarbejde og patientinddragelse

  • Have lyst til at undervise

  • Kunne skabe engagement og arbejdsglæde

  • Have lyst til at initiere faglig udvikling

Der kan i øvrigt til stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (KBU, I, A/P og H-læger) samt undervisningsopgaver både monofagligt og tværfagligt.

 Vi tilbyder fleksibel arbejdstilrettelæggelse og attraktiv lønpakke efter konkret vurdering. 

Kom gerne på besøg. Du er også meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos ledende overlæge Birgitte Welcher, 93 57 00 83 og/eller afdelingssygeplejerske Pia Kjær, 93 57 78 30, overlæge Hans Ove Kristiansen 58 53 68 30.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på overlægeoverenskomst 37 timer pr. uge. Til stillingen er der knyttet vagtforpligtelse.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.