Jobbet "Sygeplejerske på 32/37 timer til Center for neurorehabilitering Næstved" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt
 

Sygeplejerske søges til fast stilling på Center for neurorehabilitering på Næstved Sygehus.

Måske er det lige dig vi står og mangler.

Center for neurorehabilitering i Næstved (CNN) har regionsfunktion og modtager patienter til neurorehabilitering. Formålet er at styrke patientens kompetencer, handlemuligheder og livskvalitet. I rehabiliteringen arbejdes der med patientens fysiske, psykiske, kommunikative og sociale ressourcer.

CNN består af en stor gruppe af tværfagligt personale, herunder sygeplejersker, sosu assistenter, læge, neuropsykologer, værkstedsassistent, sekretær, talepædagoger, serviceassistenter mm.

Du skal derfor have mod på tværfagligt samarbejde og vi lægger vægt på neurorehabiliterende sygepleje. Du får en mulighed til at arbejde med patient forløb som varer op til flere uger, hvor der er tæt samarbejde med patienten og de pårørende.

Der er tale om en fast stilling i skiftende vagter, med arbejdsweekend hver anden uge og en ekstra fri weekend på 12 uger.

Der er rig mulighed for at udvikle dine sygeplejekompetencer og sætte dit præg på udviklingen i afsnittet.

Du er velkommen til at kigge forbi afsnittet til et uforpligtende besøg.

 

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave