Jobbet "Sygeplejerske, barselsvikariater med weekendfri, Center for Planlagt Ortopædkirurgi, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt

Sygeplejersker til barselsvikariater fra d. 1. Februar 2020 til 31. December 2020

Stillingerne er weekendfri, men du vil indgå i blandede vagter dag-/ aftenvagter. Vagtbyrden er ca 6 aftenvagter over 6 uger. Stillingerne er på henholdsvis 32 t /uge og 35 t/uge gennemsnitligt

Sengeafsnittet er 5-døgnsafsnit, dvs åbent fra mandag morgen til fredag eftermiddag.

Sengeafdelingen er lukket uge 30-31, hvorfor du forventes at holde sommerferie i disse uger. 

Vi søger sygeplejersker, som brænder for god sygepleje til den planlagte patient. Vi arbejder hele tiden med Det Gode Patientforløb, og meget af vores sygepleje handler om information. Vi prioriterer at vores patienter føler sig ventet og velkommen.

Vi  har mange korte patientkontakter i ambulatoriet. I sengeafdelingen har vi meget korte indlæggelsesforløb, hvor langt de fleste af vores patienter udskrives dagen efter operationen.

Sygeplejerskerne skifter mellem sengeafdeling og ambulatorium. Det er dog individuelt, hvornår man er klar til at indgå i ambulatoriefunktionen. Du skal kunne trives med det uforudsigelige i skift mellem de forskellige funktioner i afdelingen.

Om sengeafdelingen

Vi har et mål om at operere ca 40 alloplastikker om ugen (blandet knæ- og hoftealloplastikker), og er dermed et af landets største alloplastikcentre. Fysisk har vi plads til 23 patienter, men antallet er svingende over ugen fra ca 10-24.

Vi arbejder med tildelt patientpleje dag og aften. Vi har både sygeplejersker og SSA i sengeafdelingen.

Vi har elever og studerende i afdelingen, og har en engageret vejledergruppe bestående af 2 AKU, 5 kliniske vejledere og 1 praktikvejleder til primært at varetage denne pædagogiske opgave. De uddannelsessøgende er fordelt i hele afdelingen, og alle indgår i bedside undervisning af de uddannelsessøgende.

Patientens indlæggelse er oftest kun 1-2 døgn. Derfor er patientforløbet bygget op med information som starter i ambulatoriet og følges op efter indlæggelsen med telefonisk kontakt og til nogle af forløbene også med kontrol i sygeplejeambulatorium.

Vi oplever stor tilfredshed hos både patienter og personale ift den kontinuitet, der skabes ved at sygeplejerskerne både ser patienterne før, under og efter indlæggelse.

Om ambulatoriet

Vi har et stort ortopædkirurgisk ambulatorie. Udover patienter med artrose i hofte og knæ, ser vi patienter indenfor hånd-, fod- og idrætskirurgi. Vi opererer et stort antal patienter som sammedagskirurgi.

Der er en del selvstændige funktioner for sygeplejersker, herunder telefonisk opfølgning af alloplastikpatienter.

Vi har gang i flere spændende forskningsprojekter i afdelingen, og har altid gang i nogle udviklingstiltag inden for sygeplejen.

Vi arbejder med LEAN-tavler og KPI´er.

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birte Kristensen, 56 51 30 73, bkrt@regionsjaelland.dk og du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg

Bemærk at stillingen kun kan søges elektronisk

Ansøgning bedes indehold cv, med oplysning om cpr.nr. eksamensår og resultat, nuværende ansættelse evt. med referencer, tidligere ansættelse.

Dokumentation på certificering i Sundhedsplatformen skal medsendes ansøgningen.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelsen.

Løn- og ansættelsesforhold

Sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 15.12.19

Samtaler indkaldes via mail. Samtaler forventes afholdt d. 18. december 2019.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave