Jobbet "Erfarne sygeplejersker til Gynækologisk Klinik" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Gynækologisk Klinik - sengeafsnit 5031 søger en sygeplejerske med gynækologisk erfaring til skiftende vagter samt en erfaren sygeplejerske til fast nattevagt. Begge stillinger er med tiltrædelse pr 1. februar 2020 eller efter aftale.

Afsnit 5031 har plads til 22 patienter, hvor vi modtager kvinder i alle aldersgrupper til elektiv kirurgi for gynækologiske sygdomme. Vi har subspeciale i cancerkirurgi men modtager også patienter med benigne sygdomme.

Vi er et afsnit med et godt arbejdsmiljø, hvor det tværfaglige samarbejde prioriteres højt og som har fokus på udvikling. Ud fra principperne for accelererede patientforløb er vores plejeform tildelt patientpleje. Vi arbejder målrettet med koordinerede og planlagte patientforløb for alle klinikkens patienter. I januar 2020 åbner vi et sygeplejeambulatorium, hvor blandt andet patienter med senfølger efter cancerkirurgi kan tilbydes rehabiliterende samtaler.

Afsnittet har et velfungerende og engageret studieteam, som varetager vejledning og uddannelsesforløb for sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever. Ligeledes har vi ansat en klinisk sygeplejespecialist til udviklingsprojekter og kollegial supervision.

For stillingen i skiftende vagter er antallet af vagter mellem 6 og 8 på 4 uger. For den faste nattevagt vil der være medindflydelse på fremmødeplan og timetal. Alt efter ønske er der mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend i 8 timers vagter. Da vi ved, at nattevagter kan være en belastning, arbejder vi i arbejdsmiljøgruppen målrettet med at gøre disse vagter så lidt belastende som muligt. Dette vil den faste nattevagt være med til at præge.

Gynækologisk klinik består udover 5031 af et ambulatorium, hvor patienter udredes og behandles for benigne og maligne gynækologiske sygdomme. Ligeledes har klinikken en akutmodtagelse, et Center for Seksuelle Overgreb (CSO) samt et Center for Kønsidentitet (CKI).

Vi tilbyder dig

 • individuelt tilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram
 • samarbejde med fagligt engagerede og kompetente kollegaer
 • fokus på kompetenceudvikling
 • et spændende afsnit med en varieret hverdag
 • et godt tværfagligt samarbejde
 • temadage, faste personalemøder og flere sociale arrangementer
 • deltagelse i Journal Club

Vi ønsker, at du

 • har erfaring - gerne fra et kirurgisk og/eller medicinsk speciale
 • kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik
 • er fleksibel og udviklingsminded
 • er en god kollega

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til nye lønformer og gældende overenskomst.

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller besøge klinikken, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Lene Sigaard på 3545 9807. Du finder yderligere information om klinikken på www.gynaekologi.rh.dk

Ansøgningsfrist mandag den 16. december 2019 kl. 12.00.

Samtaler afholdes onsdag den 18. december 2019.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.