Jobbet "Attention lægesekretær" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Sidste udkald

Flyet til Neurologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital letter om et øjeblik.

Den sidste lægesekretær bedes derfor sende sin ansøgning nu.

Destinationen

Hjernernes ambulatorium på Bispebjerg Hospital er stort – meget stort, og vi er i fuld gang med at opbygge sekretærgruppen, og vil så gerne have dig med ombord.

Vi ser patienter med bl.a. Parkinsons sygdom, Tourette, hovedpine, hjernetumorer og andre neurologiske lidelser. Her er både kroniske patienter, der har lange forløb hos os og patienter med korte og hurtige forløb.

Du kommer til at bo i en af de gamle smukke pavilloner på området – midt i alt det grønne. De gamle bygninger oser af atmosfære, som kommer både os og vores patienter til gode.

Udover en stor alsidig kantine, en smuk blomstrende have, hvor frokosten kan nydes, har vi Netto lige om hjørnet.

Hvad skal du pakke i kufferten?

Uddannelsesbevis – om det er nyt eller har nogen år på bagen, betyder ikke noget for os.

Kampgejst – vi tror på det positive i hverdagen, hvor vores store stolthed – tværfagligheden – hjælper os igennem

Overblikket – du får mange jern i ilden, for du bliver det centrale omdrejningspunkt sammen med resten af gruppen, som har en stor kontaktflade til mange forskellige mennesker.

SP-erfaring – vi ser meget gerne, at du har arbejdet med SP, men har du ikke det med i kufferten, så sørger vi for oplæring.

Værd at opleve

Dine dage bliver fyldt med tværfagligt samarbejde, egne ansvarsområder, spændende cases – hos os tror vi på det gode patientforløb.

Du deltager i møder med sygeplejersker og læger for det ansvarsområde du står for – herved følger du hele forløbet, fordi vi tror på, at forståelsen for sygdommen og patienten giver den bedste base.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være afrunding af patientbesøg, telefonpasning, modtagelse af patienter, bestilling af undersøgelser, journalskrivning, redigering af breve til patienter samt LÆ-attester.

Dine guider

Gode engagerede kollegaer, står klar til at modtage dig, når du lander. Du vil opleve et veltilrettelagt introprogram, som tager udgangspunkt i det, du har med i bagagen.

Vi tror på, at en synlig ledelse gør en forskel, og vi har stort fokus på arbejdsmiljøet. Vi holder personalemøder – både mono- og tværfagligt. Kompetenceudvikling af lægesekretæren betyder meget for os, og vi glæder os til at præsentere hospitalets nye koncept herfor.

Så ja, lægesekretærerne spiller en stor rolle hos os, og vi glæder os til, du bliver en del af den.

Pt. er vi 19 sekretærer ansat på hele afdelingen, som består af 3 ambulatorier, 1 daghospital og 3 sengeafsnit.

Taxfree

Vil du vide mere inden du går ombord? Ledende oversygeplejerske Marlene Fleischer står klar med rejsebeskrivelsen, og giver gerne en kop kaffe inden afgang. Ring til hende på tlf. 2448 9291 eller mail marlene.fleischer@regionh.dk

Tjek ind og det med småt

Vi er helt sikre på, at du som kollega ved alt om, hvor vigtigt det er, at man er ansvarsbevidst, fleksibel, lyttende, stabil og klar til at give den en skalle, der hvor det behøves.

Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at du er klar til at starte den 1. februar 2020 eller snarest herefter. Hos os bestemmer du selv, hvor mange timer du vil arbejde – vi tilbyder alt mellem 30-37 timer – og vi arbejder ikke i weekenderne.

Vi sludrer løbende med dem, som søger, så send din ansøgning til os nu – vi letter den 18. december, kl. 8.00.