Jobbet "Lægesekretær til Lungemedicinsk afdeling, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt
 

 

Lungemedicinsk Afdeling, Næstved Sygehus

søger lægesekretær / forløbskoordinator
 

Vil du være en del af et rigtigt stærkt team, som er på forkant med udviklingen?

Til Lungemedicinsk afsnit i Næstved søger vi en dynamisk lægesekretær / forløbskoordinator til vores team, 37 timer ugentlig med ansættelse pr. 1. januar 2020.

 

Lungemedicinsk Afsnit er et spændende og travlt afsnit, hvor du har mulighed for at blive udfordret med både dine faglige og personlige kompetencer. Vi modtager patienter med KOL, lungecancerpatienter, infektionsmedicinske og intern medicinske patienter. I tilknytning til afsnittet findes bronkoskopi- og undersøgelsesstue, hvis væsentligste funktion er at varetage lungecancerudredningen. Desuden er der et stort Lungemedicinsk Ambulatorium.

 

I funktionen som forløbskoordinator, som udgør ca. halvdelen af din arbejdstid, er du i samarbejde med de øvrige lægesekretærer og forløbskoordinatorer, medansvarlig for at indsamle relevante data, som sikrer sammenhængende og accelererede patientforløb og medansvarlig for at tilrettelægge den ugentlige multidiciplinære lungecancerkonference.

 

Vi er et engageret team, som vægter det gode samarbejde og det gode læringsmiljø meget højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi sætter pris på rummelighed og på at benytte os af hinandens forskelligheder.

 

Vi søger en uddannet lægesekretær

  • som har kendskab til kræftpakker og kræftpakkeregistrering

  • som har lyst til at arbejde både med indlagte og ambulante forløb og afløse vores afdelingssekretær

  • som vil indgå i et rul, hvor der kan forekomme sene vagter og arbejde i weekender og på helligdage

  • som brænder for team- og fællesskabsånd

  • som vil bidrage med engagement, begejstring, ansvar og interesse

  • som kan lide en travl hverdag

  • med stort overblik og et godt humør selv om der er travlhed

  • som er arbejdsstabil

  • med gode IT-kundskaber

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til sekretærerne på Lungemedicinsk Afdeling på telefon 5651 3143 eller til ledende lægesekretær Anne Hermann på telefon 5651 4127.

Ansøgningsfrist: 9. december 2019

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 12. december 2019

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave