Jobbet "Ambulatorium med kontinuerlig patientkontakt & tæt kollegialt samarbejde." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vi er et dialyseafsnittet for kronisk nyresyge patienter. Her får du både enkle, kompleks og spændende sygeplejeopgaver og du får du rige muligheder for at dygtiggøre dig indenfor et udfordrende speciale.

Per 1 /1 eller 1/2, 2020, søger vi en sygeplejerske 28 -30 timer pr uge.

Vi udfører hæmodialyse på kroniske patienterne, som kommer til behandling 3-4 gange ugentligt. Alle patienter får tildelt en kontaktsygeplejerske, og det tætte sygeplejerske-patientforhold rummer ofte problemstillinger af både somatisk og psykosocial karakter. Det er i disse tætte patient-relationer du skal vise både dine kliniske færdigheder og dine empatiske egenskaber. Udover patientkontakten skal du naturligvis med tiden kunne blive fortrolig med den kliniske og tekniske del af hæmodialysen. 

Dine nye kolleger vil være 35 engagerede og dygtige dialysesygeplejersker, der gør en verden til forskel for vores patienter gennem deres store engagement og høje faglighed. 

Vi vægter trivsel højt og møder glade på arbejde. Vi prioriterer det gode, rummelige arbejdsmiljø, hvor det gode kollegaskab vægtes højt. Vi arbejder tæt sammen kollegialt, idet vi arbejder i teams á 3 sygeplejersker, hvorfor det altid er let at få hjælp af sine kollegaer. Derfor står du aldrig alene med en udfordring. 

Som ny sygeplejerske hos os vil du blive taget godt imod. Du får tildelt 1- 2 kontaktsygeplejersker, der vil oplære og støtte dig i dit 7 -8 ugers oplæringsprogram sammen med vores kliniske vejleder.

Vagt fordelingen er ca. halv dagvagt/halv aftenvagt eller fortrinsvis aftenvagter, hvis du foretrækker dette. Vi vil i samarbejde med dig sørge for at få lagt en vagtplan, der tilgodeser dine ønsker, ligesom der hos os, er stor byttevillighed blandt kollegaer ved uforudsete ting i privatlivet.

Dialyseafsnittets åbningstider er mandag - fredag kl. 7.30-20.30, lørdag kl. 7.30 - 14.00 og søndag kl. 7.30 - 20.30. Vagtlængden er på henholdsvis 6,5 og 7 timer. Stillingen er med weekendvagt hver 3. uge.

Vi tilbyder:

 • Introduktion til Nefrologisk Klinik over 2 dage.
 • Specialeoplæring gennem 7-8 uger med kontaktsygeplejerske tilknyttet, hvor du er uden for normering.
 • Nefrologisk grundkursus og specialerelateret medicin kursus indenfor det første år.
 • En afdeling hvor du vil kunne hente god støtte fra mange erfarne kolleger, og hvor aldersspredningen er stor.
   

Vi lægger vægt på:

 • Godt arbejdsmiljø, en høj arbejdsmoral og arbejdstilfredshed.
 • Fokus på læring samt personlig og faglig udvikling.

Vi forventer af dig:

 • at du er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner. At du er teamplayer, og også kan arbejde selvstændigt.
 • at du er engageret, videbegærlig og har interesse for specialet.
 • at du har interesse for den kroniske patient.
 • at du er faglig velfunderet og tager ansvar for fortsat at udvikle afdelingen og sygeplejen ved en åben, aktiv og givende tilgang til arbejde og samarbejde.

Dialyseerfaring er en fordel, men ikke en forudsætning. 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Du er meget velkommen til at ringe, hvis du ønsker yderligere oplysninger, eller hvis du har lyst til at se hvem vi er og hilse på os.  Du er velkommen til at komme på en rundvisning i afdelingen.

Kontakt venligst afdelingssygeplejerske Helle Johansen tlf. 3545 1167,
assisterende afd. sygeplejerske Sarah Louise Rytter 3545 1166 eller oversygeplejerske Karina Bruun 3545 1017.

Ansøgningsfrist d. 16. december 2019 kl. 12.00.