Jobbet "Sonografer til fastansættelse søges til Gynækologisk/obstetrisk afdeling, ambulatorium for gravide, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Dit næste skridt
 

Til ambulatorium for gravide på Slagelse Sygehus søges sonografer, erfarne eller til oplæring, til at varetage obstetrisk ultralydsskanning 37 timer/uge i faste stillinger.

Gynækologisk/obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus varetager ca. 2000 fødsler om året, og obstetrisk ultralydsskanning af ca. 3000 gravide, idet vi også udfører 1. og 2. trimester skanninger på de ca 1000 gravide, der er indskrevet til fødsel på Nykøbing Falster Sygehus. Det planlægges nu, at disse skanninger fremadrettet skal udføres på Nykøbing Falster Sygehus, hvorfor man også skal påregne, at varetage denne funktion der, 1-2 gange om ugen.

Vores sonografer arbejder selvstændigt med mange typer ultralydsskanninger såsom screeninger, terminsbestemmelse, tilvækstskanninger, tidlige gennemskanninger, flowmålinger, hjerteskanninger og skanning af gemelli – altid i tæt samarbejde med vores læger i føtalmedicin. Udover dette, assisterer alle sonografer på skift ved invasive prøver, superviserer både sonografkollegaer og obstetriske læger og på skift varetager sonograferne dagligt en funktion som akut-sonograf. Akut-sonografen er ”på gulvet”, og kan kaldes på stuen til supervision, når noget findes abnormt, skanner akutte skanninger fra graviditetsafsnittet, tager den næste på programmet, hvis en kollega kommer bagud, assisterer ved akutte invasive prøver og meget andet. Der afholdes løbende undervisning for sonograferne, faglige konferencer, patologikonferencer m.m.

Til afsnittet er desuden tilknyttet læger i føtalmedicin, obstetrikere, jordemødre der varetager jordemoderkonsultationer, Familieambulatoriet og sekretærer. Vi er en visionær og højt fagligt engageret personalegruppe, og vi søger kollegaer, der vil indgå i dette stærke faglige fællesskab. Vi vægter højt, og arbejder hele tiden for det gode arbejdsmiljø, og har endvidere, i sonografgruppen, et meget lavt sygefravær. Vi har bl.a. afsat tid i driften til gymnastik, og er ved at etablere et lille træningsrum i afsnittet, der kan benyttes dagligt af de fremmødte sonografer.

Vi søger

  • Sonografer der vil medvirke til at opretholde et højt fagligt niveau inden for specialet.

  • Sonografer der kan arbejde selvstændigt på stuen, tage ansvar, har overblikket og kan trives i en travl hverdag.

  • Sonografer som er fleksible og samarbejdsvillige, også tværfagligt.

  • Sonografer der har en anerkendende, respektfuld og åben tilgang til kollegaerne, gerne med sans for humor.

Vi kan tilbyde

  • Sonografstillinger i et afsnit med konstant fokus på kerneopgaven, høj faglighed, kvalitet og det gode og sikre patientforløb.

  • Sonografstillinger i et afsnit med stor variation i de daglige opgaver, og med stor fokus på både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø og medindflydelse på arbejdsplanlægningen for den enkelte sonograf.

  • En velfungerende personalegruppe, med fokus på hinandens trivsel og det rare arbejdsklima.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte jordemoderleder Majbritt Friis-Alstrup eller føtalmedicinsk overlæge Mette Fabricius.

 

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave