Jobbet "Ergoterapeut til håndteamet, Sygehus Sønderjylland " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt

Er du vores nye kollega, der har håndelaget i orden og har du lyst til et spændende arbejde i et tæt tværfagligt samarbejde med læger og sygeplejersker?

Så læs videre…

I håndteamet er der en høj dynamik og vægten er lagt på faglighed på et højt specialiseret niveau. Opgaven består i at vurdere og prioritere patienter i specialiserede forløb i samarbejde med teamet. Der vil være træningspatienter i korte forløb og mulighed for at udleve din kreativitet med opgaver som skinne fremstilling.

Har du kommunikations evnerne i orden, er du omstillings parat, og klar til en hverdag, hvor du til tider skal have mange bolde i luften, så skynd dig at sende en ansøgning afsted.  

Du vil blive ansat i Ergo-og fysioterapien, Sønderborg i en fast stilling og din hovedfunktion vil være i håndterapien. Som en del af arbejdsfællesskabet vil du skulle arbejde en lørdag eller søndag hver 6. uge og der er mulighed for at holde dine ergoterapeutiske kompetencer ved lige med dysfagi- og demens udredning.

Send din ansøgning og CV elektronisk til Ergo- og fysioterapien, Sygehus Sønderjylland senest den 3. januar 2020. Ansættelsessamtaler vil finde sted den 10. januar 2020.

Vil du vide mere, kan du kontakte Chefterapeut Pernille Lindberg Kjær, på 28952724 eller Pernille.kjaer@rsyd.dkStillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 7997 1902.