Jobbet "Hukommelsesklinikken og Nationalt Videnscenter for Demens, Rigshospitalet søger vikar for neuropsykolog" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Hukommelsesklinikken og Nationalt Videnscenter for Demens, Rigshospitalet søger en neuropsykolog 37 timer ugentlig til et barselsvikariat fra 1. marts 2020 til 28. februar 2021.

Nationalt Videnscenter for Demens (NVD) er forankret i Neurologisk Klinik og består af Hukommelsesklinikken, et landsdækkende videnscenter og en forskningsenhed. Hukommelsesklinikken er et tværfagligt fungerende ambulatorium, der varetager ambulant diagnostik, behandling og rådgivning af patienter med demens og kognitive sygdomme i tæt samarbejde med praktiserende læger og øvrige demensenheder inden for neurologi, psykiatri og geriatri i Region Hovedstaden (i henhold til regionens forløbsprogram for demens). Klinikken har højt specialiserede funktioner inden for sjældne og arvelige neurodegenerative sygdomme, normal tryks hydrocephaus og diagnostisk uafklarede patienter. Forskningsenheden omfatter et laboratorium med biobank og neurogenetisk forskningslab. Forskningsgrupperne arbejder med epidemiologisk, klinisk (herunder neuropsykologisk) og translationel forskning i neurodegenerative sygdomme. Videnscentret varetager formidling og videreuddannelsesinitiativer i hele Danmark.

For yderligere information vedr. Hukommelsesklinikken og NVD se:
www.rigshospitalet.dk og www.videnscenterfordemens.dk.

Vi tilbyder spændende og varierende arbejdsopgaver i et højtspecialiseret, tværfagligt miljø, hvor både patientbehandling, forskning, vidensformidling, og uddannelse er i højsædet.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer:
Arbejdsopgaverne omfatter kliniske neuropsykologiske undersøgelser af patienter henvist til Hukommelsesklinikken, rådgivende samtaler og undervisning for patienter og pårørende, og tværfagligt samarbejde. Vi søger en psykolog med kendskab til demensområdet og gerne erfaring med demens-udredning.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst.

Yderligere oplysninger:
Du kan få mere at vide om stillingen hos: Neuropsykolog Jette Stokholm tlf. 28693011, eller overlæge Birgitte Bo Andersen tlf. 3545 0930.

Ansøgningsfrist
Send ansøgning med CV, stilet til centerleder, professor Gunhild Waldemar, via link senest den 24. januar, 2020, kl. 12.00.