Jobbet "2 stillinger som ergoterapeut til det neurologiske område, Herlev og Gentofte Hospital – Herlev matriklen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

2 stillinger som ergoterapeut til det neurologiske område, Herlev og Gentofte Hospital – Herlev matriklen

Ansættelsen

Afdelingen for Fysio- og Ergoterapi, Herlev og Gentofte hospital, Herlev matriklen søger pr.1. marts 2020 ergoterapeuter til 2 faste stilling på hver 37 timer ugentligt. Du bliver ansat på det samlede Herlev og Gentofte Hospital, men vil fortrinsvist skulle arbejde på Herlev matriklen.

Afdelingen er delt i 3 områder, et primært neurologisk område, et primært ortopædkirurgisk område og et medicinsk-onkologisk område. Stillingen er tilknyttet det neurologiske område omfattende almen neurologi og apopleksi men med både samarbejde og mulighed for rokering til hele Fysio- og Ergoterapien.

Neurologisk gruppe består af ergo- og fysioterapeuter, som dækker det neurologiske speciale omfattende almen neurologi og apopleksi, og hvor fysio- og ergoterapeuter arbejder sammen i teams med en tæt tilknytning til tværfaglige samarbejdspartnere på neurologisk afdeling. Opgaverne består af vurderinger samt genoptræning af indlagte patienter på alle ugens 7 dage samt vagtarbejde. Desuden varetages tilsyn på intensiv afdeling, samt andre kliniske afdelinger, hvor patienter fremstår med nyopståede neurologiske udfald. I det daglige lægger vi stor vægt på det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde med patienten og pårørende i centrum for at medvirke til gode og trygge rehabiliteringsforløb.

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i Afdeling for Fysio- og Ergoterapi, der er en terapi i konstant bevægelse med fokus på forskning, faglig udvikling og kvalitet. Vi har løbende fokus på kompetenceudvikling, kommunikation, samarbejde, trivsel og arbejdsmiljø. Vi har et stærkt akademisk miljø ledet af en Forsknings og Udviklingsgruppe. Vi har et stærkt klinisk miljø med kompetente kolleger og en faglig støttestruktur. Vi har et tæt samarbejde omkring de studerende og sidst men ikke mindst, har vi i huset en meget alsidig faglighed, der gør, at man med tiden, kan stifte bekendtskab et bredt udsnit af det ergoterapeutiske fagområde.

Vi forventer, at du:  

  • Har relevant klinisk erfaring – gerne fra hospital 
  • Udviser respekt for andre faggrupper og bidrager til et godt tværfagligt samarbejde  
  • Agerer professionelt både i monofaglige og tværfaglige sammenhænge
  • Er en aktiv hold-spiller 
  • Har gennemslagskraft og er handlingsorienteret 
  • Kan lide at arbejde i et åbent og fleksibelt miljø, hvor feedback er en vigtig del af kulturen 
  • Er omstillingsparat og trives på en travl samt alsidig arbejdsplads
  • Er engageret og ansvarsbevidst    

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Joan Elling Christensen på telefon 38 68 21 30 eller læse mere om afdelingen på: www.herlevhospital.dk 

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2020 kl.12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 29. januar 2020.  

Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.