Jobbet "MR radiograf søges til Afsnit 6 ved Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Røntgen og Skanning

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Er du vores nye MR radiograf? Vi søger en fleksibel og faglig stolt kollega.
 
Vi har en ledig radiografstilling til besættelse fra den 1. marts 2020 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer pr. uge med deltagelse i vagttjeneste efter endt oplæring.

Vi søger en radiograf med MR kompetencer, der arbejder selvstændigt med de radiograffaglige opgaver, og som har lyst til at bidrage aktivt til vores forbedringskultur og sætter pris på indflydelse, fleksibilitet og udvikling. Du skal desuden trives med at arbejde i mindre teams med højtspecialiserede kolleger, som arbejder med høj faglig kvalitet, i et tæt samarbejde med afsnittets øvrige faggrupper.
 
Afsnit 6
I afsnittet udfører vi alle former for MR-skanninger, lige fra fostre til prostata og hjerter. Desuden har vi anæstesifunktion i forbindelse med et stort antal undersøgelser af børn, klaustrofobe og patienter med pacemaker.

Afsnittet råder over 5 MR-skannere, hvor nogle af skannerne deles med Klinisk Institut under Aarhus Universitetet.
Vi betjener vi en GE 1,5T, en Philips 1,5T, to Siemens 1,5T og en Siemens 3T.

Afsnit 6 har udvidet åbningstid på alle hverdage og åbent i weekenden. Du skal forvente en arbejdstid på hverdage mellem 7.30-22.00 og i weekenden 07.30-15.00. Vagtlængden varierer mellem 7,5 -12 time. Samarbejdet i Afsnit 6 er præget af en humoristisk og uformel omgangstone hvor et åbent, inspirerende og udviklende arbejdsmiljø er i højsæde.
 

Vi tilbyder
 • varierende arbejdsopgaver
 • en afdeling med fokus på høj kvalitet i det gode patientforløb
 • positive, humoristiske og imødekommende kollegaer
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • kompetenceudvikling ud fra Social, Organisatorisk, Læring og Faglig kompetence
 • en spændende arbejdsplads.
 
Vi forventer
 • dansk autorisation som radiograf med MR kompetencer
 • lyst og interesse for faglig og personlig udvikling
 • højt fagligt engagement med fokus på kvalitet og det gode patientforløb
 • fleksibilitet og et positivt livssyn
 • selvstændighed og ansvarlighed
 • at du trives med et til tider højt arbejdstempo
 • at du deltager i uddannelsen af studerende.
  
Vi har et veltilrettelagt, individuelt introduktions-/oplæringsprogram. Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra University College Nordjylland UCN og har studerende i alle de kliniske uddannelsesforløb.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

For yderligere information er ansøgere velkomne til at kontakte afdelingsradiograf Helle Darø på helldaro@rm.dk eller tillidsrepræsentant Tau Vendelbo på tauvende@rm.dk.

Ansøgningsfrist den 26. januar 2020. Samtaler afholdes i uge 5, 2020.

Om afdelingen
Røntgen og Skanning er fordelt på otte afsnit på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Fordelt i en Nord-, Øst- og en Sydlig del. Røntgen og Skanning har i alt ca. 350 ansatte, hvoraf 175 er radiografer eller røntgen-sygeplejersker. Vi udfører ca. 350.000 undersøgelser om året. Vores vision er at tilhøre eliten for radiologiske ydelser på et universitetshospital, og vi ønsker at være patienternes og de fagprofessionelles sikre valg. Radiograffaglig udvikling og kvalitetssikring vil indgå, som en naturlig del af din hverdag på afdelingen.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.