Jobbet "Psykolog til 10 måneders vikariatet på ambulatorium for angst, OCD og traumer" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Stolpegårdsvej 20, 2820 Gentofte

Dit næste skridt

På Psykoterapeutisk Center Stolpegård er vi på udkig efter en ny kollega til teamet for angst og OCD. Teamet er en del af Ambulatorie A, hvor vi arbejder med behandling af voksne med angst -, OCD og traumer.
 

Vores forventninger til dig

Vigtigst af alt er det, at du interesserer dig for og har erfaring med at arbejde med psykoterapi, og at du har arbejdsrelateret erfaring med mennesker med psykiske lidelser. Behandlingen for angst og OCD er hovedsageligt baseret på kognitiv adfærdsterapi, ACT samt metakognitiv terapi for patienter med generaliseret angst. Der lægges derfor særligt vægt på interesse, erfaring og uddannelse indenfor disse terapiformer.

 • Du er faglig velfunderet, både mere bredt psykologisk, men især i forhold til angstrelaterede lidelser og kognitive metoder. Forskning et strategisk indsatsområde for vores ambulatorie, hvorfor interesse i kliniknær forskning vil være en fordel.
   
 • Du er god til at samarbejde og kommunikere. Du vil være i tæt kontakt med mange mennesker i løbet af din hverdag. Derfor forventer vi, at du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kollegaer. Dertil at du har lyst til at samarbejde tværfagligt med dine nye kollegaer.
   

Dine arbejdsopgaver

I dit vikariat kommer du til at arbejde med udredning, visitation og mest af alt psykoterapi. Målgruppen er patienter henvist til Region Hovedstadens pakkeforløb med moderate til svære lidelser. Vi tilbyder derfor både kortere og længerevarende forløb opdelt i Hovedforløb og Regionsforløb. Mere præcist kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

 • Angstbehandling i grupper og i mindre omfang individuelt
 • Deltagelse i udredning, visitation og behandling af ambulante patienter
 • Udvikling af vores behandlingstilbud
 • Psykoedukation af patienter og pårørende
 • Deltagelse i forskningsprojekter
   

Hvorfor skal du søge job hos os?

 • En spændende arbejdsplads med høj faglighed. Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder kontinuerlig supervision på arbejdsopgaverne. Du bliver en del af et innovativt team, hvor der er tæt sammenhæng mellem klinik og forskning, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den faglige udvikling.
   
 • En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du trives og udvikler dig. Derfor sørger vi for en god introduktion til patientgruppen og Stolpegård, samt løbende supervision og uddannelsesaktiviteter på centeret.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vikariatet er på 10 måneder og indtræder per 1. marts 2020 eller snarest derefter. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i hverdage mellem 8.00-18.00. Ansættelse er efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelse, skal vi indhente referencer.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Søg via link senest søndag den 26. januar 2020. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler om formiddagen d. 29. januar 2020.

Mere information: Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte overlæge Mette Øllgaard, tlf. 38 64 53 80 eller chefpsykolog Lisbeth Thorsen, tlf. 38 64 54 05. Dertil kan du læse mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

 

Velkommen indenfor hos Psykoterapeutisk Center Stolpegård

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og en forskningsenhed. Der er et ambulatorie for angst -, OCD og traumer, et ambulatorie for personlighedsforstyrrelser, samt et ambulatorie for psykoterapeutisk udvikling.