Jobbet "Bioanalytiker - DNA - forskning - biobank - interventionsforsøg" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 73, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Herlev og Gentofte Universitetshospital

Klinisk Biokemisk Afdeling

Bioanalytiker – DNA – Forskning – Biobank - Interventionsforsøg

I DNA-sektionen under Klinisk Biokemisk Afdeling er der en stilling ledig som bioanalytiker til besættelse 1. februar 2020 eller snarest derefter. Stillingen kan enten være fastansættelse eller for 1 år med mulighed for forlængelse.

Vi kan tilbyde et job til dig, der brænder for at arbejde med genetik og forskning og gerne har erfaring med dele af det. Du er en god teamplayer og kan lide at være engageret i mange ting på en gang. Du har en positiv og innovativ indstilling, arbejder selvstændigt og er en god kollega.

Du vil komme til at arbejde med DNA-analyser, bl.a taqman-teknologi, sekventering, NGS, Real Time PCR samt droplet PCR på cellefrit DNA fra plasma, nyopstartet i 2019 og tarmkræftscreening. Ydermere er der bl.a. andre opgaver, som fryserorganisering og lagerstyring. Du vil også komme til at blive involveret i arbejdet med Herlev/Østerbroundersøgelsen, som er en stor dansk befolkningsundersøgelse, der indsamles på afdelingen på Herlev Hospital samt de deltagere, som deltager i interventionsforsøg (medicinafprøvning) og endelig med koordinering af forskellige biobanker af blodprøver fra patienter. Oplæring og træning er en fast del af opgaverne, som alle deltager i. Forskningsmæssigt arbejder vi med at forstå årsagerne til, og arveligheden bag, flere store befolkningssygdomme.

Arbejdet er selvstændigt og omfatter både rutine- og forskningsproduktion med forskellige analyser og arbejdsfunktioner. Det er et afvekslende job, hvor arbejdsopgaverne typisk veksler fra år til år afhængigt af typen af forskningsprojekter og de patientrettede DNA analyser, som udbydes i afdelingen.

Til dagligt vil du arbejde i tæt samarbejde og i et godt kollegaskab med 8 bioanalytikere/laboranter og en afdelingsbioanalytiker på matrikel Herlev Hospital, og du vil også blive en del af en stor DNA/forskningsgruppe bestående af andre faggrupper, der tæller ca. 15 læger,1 molekylærbiolog og 1 civilingeniør. Derudover er der ca. 40 ansatte i studiejob, bl.a. bioanalytiker- og lægestuderende med arbejdstid om eftermiddagen/aftenen. Vi er en sektion i Klinisk Biokemisk Afdeling, hvor hele afdelingen i alt udgør ca. 200 personer fordelt på 2 matrikler på Gentofte- og Herlev Hospital.

Vi forventer, at en kommende medarbejder kan indgå i et dynamisk miljø i en travl Klinisk Biokemisk Afdeling med masser af produktion og forskning. Vi ønsker at få en kollega, der går op i høj faglighed og som kan have mange bolde i luften samt er omhyggelig, systematisk, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og fleksibel. Du skal have lyst til at arbejde med deltagere i studier i en sektion med fokus på genetik og patienten i centrum.

Arbejdstiden er 37 timer per uge med fleksibel arbejdstid, såfremt arbejdet tillader det. Hospitalet har rygeforbud.

Et af målene i vores personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap eller religion.

Ansøgning bilagt curriculum vitae og alle eksamensbeviser med karakterer for gymnasium/HF, bioanalytiker og anden relevant eksamen sendes senest 29. januar 2020 online via linket herunder. Yderligere oplysninger kan fås hos bioanalytikerne i gruppen på telefon 3868 3306/3868 6638 og/eller via e-mail anført nedenfor.

Stig E Bojesen

Professor, overlæge, dr. med.

Anja Jochumsen (E-mail: Anja.Jochumsen@regionh.dk)

Afdelingsbioanalytiker

Børge Nordestgaard

Professor, overlæge, dr. med.

Klinisk Biokemisk afd., Herlev og Gentofte Hospital,
Borgmester Ib Juuls Vej 73,
Opgang 7, 4.etage, M3 2730 Herlev