Jobbet "Vi starter et helt nyt afsnit, vil du være med?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi er ambitiøse og har masser af idéer
Nu mangler vi bare dig!

Mit navn er Pia, og jeg er afdelingssygeplejerske på det nyåbnede sengeafsnit G26 på Bispebjerg Hospital, se evt. TV2 Lorry's indslag fra sengeafsnittet på Lorry.dk (sendt 26.11.19, kl. 19:30)

Jeg søger sygeplejersker, som vil være med til at bygge det nye afsnit op. Jeg ønsker at G26 kendes på, at vi yder en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet i en atmosfære præget af udvikling, respekt, samarbejde og arbejdsglæde, hvilket skal afspejles i patientens pleje og behandling. 

Jeg har været leder i mange år og prioriterer at være nærværende i forhold til personalet. Jeg har meget fokus på sygeplejefaglig udvikling, og ultimo 2019 opstartede vi som det første afsnit i Danmark et sygeplejeforskningsprojekt om forebyggelse af delir, og her handler interventionen bl.a. om at skabe patientvenlige sengestuer, som er tænkt ind i den aktuelle renovering af afsnittet. Så hvis du brænder for at gøre en forskel, og for at sætte dit eget præg på fremtidens sygepleje, er vores afdeling den helt rigtige for dig.

Hvem er du?
Du kan lide at have indflydelse. Det får du nemlig masser af - lige fra struktur, beslutninger om mødetider og stuegang – til idéer, der kan gøre hverdagen bedre for patienterne.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer - ligesom du gerne lytter, når andre deler deres. Det mener vi nemlig skaber den respekt og tryghed, vi har på vores afdeling. Her værner vi om vores fællesskab.

Du må gerne være nyuddannet, men det er naturligvis også en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere sundhedsfagligt arbejde.

Om os
Vi har 20 sengepladser og varetager pleje og behandling af patienter med komplekse og ofte akutte geriatriske problemstillinger.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder og baggrund. Vi er både sygeplejersker og social - og sundhedsassistenter. Vi drager omsorg for alle. Både patienter, pårørende og for hinanden. Vi er gode til at hjælpe hinanden og prioriterer bl.a. at spise frokost sammen.

Vi synes, det er vigtigt at holde de 15 faglige minutter – så det gør vi. Hver dag.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du vil blive ansat fra den 1. marts 2020 eller senere, hvis du ønsker. Du kan vælge en fast stilling på 37 timer eller efter ønske. Du vælger selv om du ønsker en ansættelse i blandede vagter (ca. 6-8 vagter per måned), eller om du har lyst til at blive ansat i fast aften- eller nattevagt.

Dine weekendvagter ligger fast hver 2. eller 3. weekend. Du får et introduktions- og oplæringsprogram, hvor vi tager afsæt i dit udgangspunkt, og du følges tæt af vores sygeplejerske med klinisk specialistfunktion og en mentor, indtil du føler dig ”flyvefærdig”.

Har du mod på det?
Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om os og om stillingen, så er du velkommen til at komme forbi og hilse på. Du må også gerne ringe eller skrive til mig på telefon 2383 1558 eller på mail; pia.berg@regionh.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Pia Berg
Afdelingssygeplejerske G26

Ansøgningsfristen er den 27.01.2020. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.