Jobbet "Sygeplejerske til Reumatologisk ambulatorium, Sydvestjysk sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt

Reumatologisk ambulatorium søger ny sygeplejerske kollega.  

Er du vores nye kollega?

Brænder du for de rematologiskesygdomme?

Har du lyst og mod på at varetage individuelle selvstændige sygeplejerske konsultationer i veltilrettelagte forløb? 

Vi er desværre i en situation at vores kollega gennem mange år går på pension, og vi søger en ny kollega.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med weekendvagt på tilhørende speciale sengeafsnit D2 hver 4. weekend.

Stillingen ønskes besat 1/3 2020.

Reumatologisk Ambulatorium 270 er et lille afsnit. Her modtages patienter til udredning for, og kontrol af reumatologiske inflammatoriske sygdomme, der ikke kræver indlæggelse. Disse sygdomme er oftest kroniske sygdomme, og det gør at mange af vores patienter har et livslangt forløb i ambulatoriet.

Besøgene i ambulatoriet er tilrettelagt således, at patienten så vidt muligt møder den samme læge og/eller sygeplejerske hver gang.

Vi har årligt godt 10000 besøg i ambulatoriet.

Typiske arbejdsopgaver i reumatologsik ambulatorium er at give biologisk behandling, herunder infusioner og oplæring i injektionsbehandling, medicinudlevering og medicininformation, selvstændige telefonkonsultationer, assistance ved hudbiopsi, varetage selvstændige sygeplejekontroller og forløb for nydiagniogsticerede patienter. Vi er en afdeling med stor interesse for udvikling og forskning, og kører flere forskningsprojekter.

Vores sygepleje tager udgangspunkt i den enkelte patient, og samarbejde, kommunikation og vidensdeling er vigtige elementer i vores hverdag. Vi prioriterer højt, at patienterne og deres pårørende oplever, at de bliver hørt og set og, at deres sygeplejefaglige behov imødekommes.

Vi søger en sygeplejerske der er:

  • Engageret og holder sig ajour med, og anvender givne retningslinjer og instrukser - med henblik på at sikre patienten en hensigtsmæssig pleje og behandling
  • Nærværende og modig som tør træde ind i patientens verden og rumme de følelser, positive som negative, som patienten og dennes pårørende oplever, og udtrykker
  • Ambitiøs og opsøger / deler ny viden med kolleger, og aktivt deltager i videns-fremmende tiltag i afdelingen.
  • Dristig og tør tænke ”ud af boksen”, og som navigerer i en travl hverdag med rettidig humor og positiv tilgang
  • Struktureret og med overblik prioriterer opgaver hensigtsmæssigt

Vi tilbyder:
Et individuelt tilpasset oplæringsforløb i samarbejde med afsnittets sygeplejersker og læger med  tilkobling af mentor ordning.En sammensætning af medarbejdere, som giver rig mulighed for faglig sparring, og engagerede kolleger der vægter et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor humor også indgår.

Et afsnit, hvor vi passer på hinanden og prioriterer god trivsel. En kontinuerlig men også udfordrende hverdag, med mulighed for personlig og faglig udvikling indenfor specialet.

Ønsker du at se mere om vores speciale så kllik her. (D2)

Ansøgningsfrist er d. 27 januar 2020

Der afholdes ansættelsessamtaler d. 29. januar 2020

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til SVS personalepolitik vil der i forbindelse med ansættelsesforløbet blive taget referencer. Du bedes derfor opgive minimum to relevante referencer.

Hør mere:
Yderligere oplysninger og funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Mette Rechnagel 79182354 og specialeansvarlig sygeplejerske Jytte Krause 79182084.