Jobbet "Sygeplejerske til fast stilling i Onkologisk Ambulatorium, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt

Brænder du for det onkologiske speciale, en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, selvstændige opgaver og gode kollegaer? Så har du muligheden for at blive en del af teamet i Onkologisk Ambulatorium.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer fordelt på alle hverdage kl. 8-16, med tiltrædelse 1.3.2020.

Onkologisk ambulatorium består af 10 sygeplejersker, heraf en specialeansvarlig sygeplejerske, 1 projektsygeplejerske, 2 sekretærer, 1 psykolog, læger og en diagnoseansvarlig overlæge.

Vi modtager ambulante patienter til medicinsk behandling for brystkræft og enkelte patienter med tarmkræft, og har patienter i kontrol forløb. Sygeplejersken varetager behandlingen med kemoterapi, antistofbehandling og anti-østrogenbehandling. Patienterne kan have forløb der strækker sig over flere år. Du vil evt. skulle varetage opgaver i vores krop og kræft funktion.

Du vil indgå i et team, som arbejder målrettet, selvstændigt med høj faglighed, effektivt og med godt humør.  Vi bestræber os på en kultur, hvor vi i fællesskab løser ambulatoriets opgaver til størst mulig gavn for patienterne. Du vil også opleve en hverdag, hvor der altid er kollegaer at sparre med og spørge til råds. Teamet har forskellige erfaringsmæssige baggrunde, med både mindre og mere erfarne sygeplejersker, det giver god dynamik og forskellige perspektiver på kompleks sygepleje.

Vi søger en sygeplejerske:

  • Med onkologisk erfaring. Kursus i håndtering af kemoterapi vil blive foretrukket, men det er ikke et krav
  • Der ønsker at yde en individuel og professionel sygepleje med udgangspunkt i patienten
  • Har gode kommunikative færdigheder, og mestrer det kommunikative omkring den svært syge patient og pårørende
  • Der kan prioritere sin sygepleje, og have mange bolde i luften
  • Der arbejder struktureret, og har et godt overblik, samt kan arbejde selvstændigt
  • Vi forventer, at du vil være en aktiv medspiller i det gode arbejdsmiljø, og har et stabilt fremmøde

Du vil få en mentor tilknyttet og følge et introduktions- og oplæringsprogram tilpasset dine kompetencer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Tina Lund på tlf. 24 20 13 17 eller pr. mail tina.leslie.lund@rsyd.dk

Ansøgningsfrist: 28-1-20.

Ansættelses samtaler forventes afholdt d. 30-1-20.