Jobbet "Speciallæge til ældrepsykiatrien" er udløbet

Region Nordjylland

Ældrepsykiatri

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Dit næste skridt
Speciallæge til Ældrepsykiatrien
 
Vi søger en afdelingslæge til en stilling i Ældrepsykiatrien.
 
Ældrepsykiatrisk afdeling er regionsdækkende og udreder og behandler ældre med psykiske sygdomme, især depression og demens med psykiatriske komplikationer.
Vores afdeling består af et sengeafsnit med 22 senge og et ambulatorium på ca. 600 patienter. Dertil kommer Demensenheden beliggende i Ålborg på Aalborg Universitetshospital, Sygehus Nord, hvor vi sammen med neurologien og geriatrien udreder og behandler patienter med demens. Demensenheden er organisatorisk forankret i neurologien. Der er et tæt samarbejde mellem de forskellige funktioner, hvor fokus er den bedst mulige behandling for den enkelte patient.
Lægebemandingen består af en ledende overlæge, 2 overlæger (heraf en som leder for ambulatorium) og 5 afdelingslæger.
 
I Ældrepsykiatrien vil du komme til at arbejde i meget dedikerede teams, hvor der er ansat læger, nogle med psykiatrisk – nogle med somatisk baggrund, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, sekretærer, samt fysio- og ergoterapeuter. Teamsammensætningen afspejler vores arbejde, idet vi har fokus på hele patienten og således tager både psykiske, fysiske og sociale forhold i betragtning, når vi udreder og behandler.
Teamsammensætningen giver ligeledes mulighed for sparring , både med erfarne læger og andet personale med stor erfaring inden for området.
Som afdelingslæge vil du indgå i de samlede lægeopgaver i ældrepsykiatrien og afhængig af speciale, indgå i klinikkens bagvagtsfunktion.
 
For at bestride stillingen har vi følgende ønsker til dig:
  • Du er speciallæge i psykiatri, geriatri, almen medicin eller andet relevant speciale
  • Du har interesse for og kompetencer (eller lyst til at tilegne dig kompetencer) indenfor det ældrepsykiatriske område.
  • Du er faglig engageret, motiveret og god til at samarbejde.
  • Du har interesse i de mange variable arbejdsopgaver, der opstår i det tværfaglige samarbejde indenfor egen sektor, men også på tværs af sektorer
Som klinik kan vi tilbyde dig:
  • En udviklingsorienteret, dynamisk klinik, der giver dig mulighed for og støtte til faglig-, personlig- og ledelsesmæssig udvikling
  • Gode kollegaer og spændende tværfagligt arbejde, hvor der er gode muligheder for sparring både mono-og tværfagligt
  • Gode muligheder for forskning
 
Forvagten er tilstedeværelsesvagt – 11 skiftet.
Bagvagten er 15 skiftet rul.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger, alt afhængig af kvalifikationer.
 
Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest.
 
Du kan læse mere om Klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås hos ledende overlæge Lone Jensen, tlf. 97643908, mailadresse: lone.jensen@rn.dk
Frist for at søge stillingen er den 17. februar 2020.