Jobbet "Psykolog til 2-årig kandidatstilling" er udløbet

Region Nordjylland

Afdeling for Mani og Depression

Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Syd, søger psykolog til tidsbegrænset to-årig kandidatstilling i Enhed for Depression
 
Enhed for Depression
Området er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Medarbejderstaben består aktuelt af 3 speciallæger, 5 sygeplejersker, 5 psykologer og 5 sekretærer. Der er ca. 500 patienter i forløb. Den primære målgruppe er patienter med affektive sygdomme.
 
Kliniske arbejdsopgaver er blandt andet:
Varetagelse af klinisk psykopatologisk undersøgelses-, behandlings- og forløbsplaner.
Varetagelse af psykologisk behandling, herunder individuel og gruppeterapi, skrive epikriser, psykologerklæringer, mv.
 
Dit arbejde vil bestå af ambulant udrednings- og behandlingsarbejde i form af individuel terapi og gruppebehandling og, afhængig af erfaring og kompetencer, psykologiske undersøgelser.
 
Den to-årige kandidatstilling er formuleret som kandidatstilling med henblik på at opnå autorisation. Det vil sige, at uautoriserede psykologer med lidt eller nogen psykiatrisk erfaring er velkomne til at søge.
 
Vi forventer du:
  • er psykolog, gerne med kompetence og erfaring i psykopatologisk udredning samt psykoterapi og gerne med kendskab til målgruppen
  • har erfaring fra voksenområdet
  • har god faglig såvel som personlig gennemslagskraft og mod på at gå nye veje
  • kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i tværfagligt behandlerteam
  • er kreativ og fleksibel, men samtidig struktureret i arbejdet
 
Vi tilbyder:
  • et ansvarsfuldt, afvekslende og udviklende job
  • et tværfagligt og dynamisk samarbejdende team
  • inspirerende, engagerede og dygtige kolleger
  • tilknytning til den samlede psykologgruppe i Psykiatrien
  • supervision efter behov
 
Vi lægger vægt på egenskaber som åbenhed, samarbejdsevne, engagement og lyst til faglig udvikling og nytænkning af fag og organisatoriske forhold og strukturer. I Klinik Psykiatri Syd er der aktuelt ansat 51 psykologer, hvoraf 10 er specialpsykologer, 12 er i uddannelsesforløb til specialpsykolog, 9 er specialister i psykoterapi, 1 specialist i psykopatologi, 10 er under uddannelse til specialist i psykoterapi.
 
Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion. Områderne Akut Psykiatri, Enhed for Depression, Enhed for Bipolar lidelse, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Psykose-sygdomme har til huse på Brandevej i Aalborg Ø. En af klinikkens funktioner ligger i Brønderslev. Ved Psykiatrien i Region Nordjylland er der etableret en forskningsenhed, og forskning er et fremadrettet fokusområde i Psykiatrien.
 
Praktiske oplysninger:

Ansættelse: 1. marts 2020 eller efter aftale
Ansøgningsfrist:  28. januar 2020
Samtaler forventes afholdt 31. januar 2020
 
Stillingen er på fuld tid (37 timer / uge).
Stillingen er tidsbegrænset (2-årig ansættelse)
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der indhentes straffeattest i henhold til Region Nordjyllands politik.
 
Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.
 
Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.
 
Ønsker du yderligere konkret information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ambulatorieleder for Enhed for Depression Anelia Larsen, tlf. 61187482.
 
Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk.