Jobbet "Fysioterapeut til Lægeklinikken Frederikshavn" er udløbet

Region Nordjylland

Udviklingsenheden

Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst

Dit næste skridt
Lægeklinikken Frederikshavn søger en fysioterapeut til en fast stilling på 24 timer pr. uge med tiltrædelse 1. februar 2020.

Arbejdstiden er fordelt med 6 timer på 4 hverdage om ugen.

Lægeklinikken Frederikshavn er en nyetableret almen praksis med ca. 8.000 patienter. Klinikken er beliggende i nyindrettede lokaler i umiddelbar tilslutning til Regionshospital Nordjylland i Frederikshavn.

Der er til klinikken tilknyttet sekretærer, sygeplejersker, farmakonom, fysioterapeut samt læger. Klinikken er desuden uddannelsessted for sygeplejestuderende, medicinstuderende og unge læger under uddannelse, og samarbejder bredt med forskellige sygehusambulatorier og Frederikshavn kommune.

Vi søger:
En fysioterapeut til varetagelse af rygdiagnostik og lungefunktionsundersøgelser hos patienter i vores kronikerpopulation.
Fysioterapeuten indgår desuden i lægeklinikkens åbne visitation med en bredere palet af opgaver som bl.a. prøvetagning, diagnostik og behandling under supervision af den tilknyttede speciallæge i almen medicin. Oplæring og erfaringsudveksling med klinikkens erfarne fysioterapeut og resten af vores tværfaglige miljø kan påregnes, hvorfor nyuddannede fysioterapeuter også kan søge stillingen.

Vi kan tilbyde:
Vi kan tilbyde et tværfagligt og godt arbejdsmiljø med afvekslende arbejdsopgaver, hvor vi i fællesskab varetager opgaverne omkring patienternes problematikker. Vi er en klinik i løbende udvikling og vi anser enhver patientkontakt som værende en potentiel læringssituation.

Du kan læse mere om Lægeklinikken Frederikshavn på vores hjemmeside: http://laegeklinikkenfrederikshavn.dk/
Yderligere informationer om stillingen fås ved henvendelse til læge Peter Gaardbo Simonsen på tlf. 92437425.
 
Ansættelse: 1. februar 2020.

Ansøgningsfrist: 28. januar 2020.
 
Ansættelsessamtaler afholdes: 29. januar 2020 fra kl. 13.00.
 
Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst.