Jobbet "Sygeplejerske (barselsvikariat) søges til Klinik 1 og 2 ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Har du kardiologisk erfaring og pædagogisk tæft, og har du lyst til at arbejde med korttidssygepleje samt være en del af en personalegruppe med højt fagligt niveau? Så er muligheden her. Vi søger en kollega til et barselsvikariat fra den 1. marts 2020 til den 28. februar 2021, eller efter aftale. Har du endvidere erfaring som klinisk vejleder, vil det være en yderligere fordel.

Arbejdstiden er fuldtid, eller efter aftale, og weekendvagt hver fjerde weekend i et sengeafsnit i afdelingen.

Vi er en stor klinik der varetager forskellige undersøgelser og behandlinger - vi modtager elektive og subakutte patienter i henholdsvis klinik 1 og 2 og HCT-enheden.

Klinik 1 udgør det elektive team og specialklinikker indenfor adskillige subspecialer. Klinik 2 udgør det akutte team med 4-6 sygeplejersker samt studerende til modtagelse af patienter til udredning og assistance for undersøgelser som bl.a. TEE, cykeltest, pleuracentese og pericardiecentese.

HCT-enheden består af et tværfagligt team af sygeplejersker, læger, radiografer og sekretærer - her udføres alle typer af CT-scanninger af hjertet på forskellige indikationer i alle aldre.

Kompetence og udvikling
Vi er en dynamisk gruppe af erfarne sygeplejersker. Kompetencen i vores afsnit er høj, og vi lægger stor vægt på at opretholde den og gøre hinanden og vores nye kollegaer dygtigere. Tonen i klinikken er professionel, men kan også være helt uformel.

Vi kan tilbyde dig
 
 • et introduktions- og oplæringsprogram
 • sparring med uddannelsesansvarlige
 • månedlige møder med kliniske vejledere om faglige og pædagogiske temaer
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • engagerede kollegaer på et højt fagligt niveau
 • en spændende og travl arbejdsplads.

Vores dagligdag
Vores dagligdag veksler mellem travlhed og mere rolige dage, og er derfor også præget af vekslende arbejdsopgaver i et tæt tværfagligt samarbejde. Vi har fokus på det gode patientforløb på tværs af sengeafsnit og klinikker. Vi lægger vægt på, at udvikle vores sygepleje og har ugentlige drøftelser.

Vi søger en sygeplejerske, der
 • har erfaring indenfor kardiologi
 • har erfaring med klinisk vejledning og pædagogiske opgaver
 • har flair for at uddanne og tilrettelægge uddannelsesforløb
 • vil indgå aktivt i en velfungerende personalegruppe i HCT og akut team
 • har fokus på det gode patientforløb og vil arbejde aktivt med at styrke forløbene på tværs af sengeafsnit og klinikker
 • ønsker at arbejde med kortidssygepleje til både den ambulante og den indlagte patient med det komplicerede patientforløb
 • ønsker at udvikle sig fagligt og vil medvirke til højne sygeplejen på tværs af afdelingen
 • trives med at have mange kontakter, både til patienter og kollegaer.

Din Introduktion- og oplæring
Du vil, i vores afsnit, få mulighed for at udvikle dig i et trygt miljø, hvor du altid kan få faglig sparring. Vi har et strukturereret introduktions- og oplæringsprogram. I oplæringsperioden vil du deltage i såvel teoretisk undervisning som simulationstræning

Arbejdstid
Vi ønsker selv vores arbejdsplan i MinTid, hvor der tages hensyn til individuelle behov og tilrettelægning i forhold til studerendes forløb og pædagogiske aktiviteter. Weekendvagt i sengeafdelingen aftales individuelt.

Er du faglig engageret, har lyst til at deltage aktivt i faglige drøftelser samt være med til at præge og udvikle vores daglige sygeplejepraksis, så hører vi gerne fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og tilfredsstillende autorisation.

For yderligere informationer er du velkommen til at ringe og høre nærmere om afsnittet og stillingen hos afdelingssygeplejerske Anne Grete Boel Villadsen på 4013 4510 eller på Anne.Villadsen@skejby.rm.dk

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2020. Ansættelsessamtaler finder sted den 24. januar 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.