Jobbet "Radiograf til Bornholms Hospital " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt

Røntgen og skanning søger radiograf med tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale. Det er en fast stilling på 37 timer med skiftende vagter.

Vi arbejder ud fra et 12 ugers rulleplan. Aftenvagten starter 15.30 med effektiv vagt til 23.30 efterfulgt af rådighedsvagt fra vagtværelse. Søndage og helligdage er 24 timers rådighedsvagt. I rulleplan indgår en uges samlet afspadsering hvilket betyder at familieliv og arbejdsliv har særligt gode betingelser.

Om os

Diagnostisk Enhed består af Røntgen og skanning, blodprøvetagning og Blodbank.

Røntgen og skanning er fuldt digitaliseret, fremstår moderne og dynamisk og er fysisk beliggende i en nyere behandlingsblok. Afdelingen udfører ca. 30.000 undersøgelser bredt indenfor det billeddiagnostiske speciale, inklusive CT-scanninger, MR-scanninger og Ultralydsundersøgelser. Undersøgelserne fordeler sig med cirka halvdelen fra Bornholms Hospital og resten fra primærsektoren.

Der er i afdelingen ansat tre overlæger, en afdelingssygeplejerske, en ledende lægesekretær, 15 radiografer / røntgensygeplejersker samt fire sekretærer.

Vi har følgende modaliteter:

 • CT Philips Brilliance
 • 1. CT Philips IQon (ny-klar til drift uge i 7)
 • 1. MR Siemens Magnaton Aera 1,5 T
 • 2. knogle rum Siemens Ysio
 • 1. UL GE Lunar
 • 1. Gennemlysning Opera Swing
 • 1. DEXA GE Lunar IDXA
 • 1. Mobilt apparat FDR-Go Fuji
 • 1. Mammomat Inspiration prime Siemens

Om dig

Vi søger en person, der har autorisation som radiograf, som har lyst og interesse for sit fag. Du er initiativrig med fagligt engagement, har gode samarbejdsevner og er fleksibel.

Vi forventer også, at du:

 • har lyst til at medvirke til uddannelse af studerende i afdelingen
 • er serviceminded og har let til smil
 • har humoristisk sans også i en travl hverdag

Vi tilbyder

Med stillingen følger en spændende, travl og alsidig hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team med en synlig og støttende ledelse, der skaber åbenhed og dialog samt et godt fagligt og tværfagligt samarbejde. Du vil få en struktureret, veltilrettelagt og grundig introduktion til afsnittet med oplæring og supervision af en erfaren kollega. Du vil blive del af en afdeling med fokus på høj kvalitet og det gode patientforløb.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Densam på telefon 38 67 16 01 eller mail: lisbeth.densam@regionh.dk.

Du kan også kigge forbi og få en fornemmelse af afdelingen. Hvis du vil være sikker på, at jeg er til stede, er det en god idé, at du lige ringer først.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Bornholms Hospital har mulighed for at hjælpe ny ansatte med bolig/værelse i ca. 4 måneder.

I oplæringsperioden vil man være vagtfri. Oplæringsperioden er individuel alt efter erfaringsgrundlag.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring senest den 3. februar 2020.

Ansættelsessamtaler holdes i uge 7.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info