Jobbet "Hospicechef " er udløbet

Region Sjælland

Hospicegården Filadelfia

Elmevej 7, 4293 Dianalund

Dit næste skridt

Med din solide ledererfaring kan du være med til at drive og udvikle Hospicegården Filadelfia i Dianalund. I samarbejde med personale, bestyrelse og frivillige vil du være en vigtig brik i det velfungerende arbejde, der hver dag gøres for livstruende syge patienter og deres pårørende.

Med direkte reference til bestyrelsen, har hospicechefen det overordnede ansvar for driften af Hospicegården. Den daglige ledelse af Hospicegården foregår i et tæt samspil med souschefen. Som hospicechef er du ansvarlig for en sund økonomi og et bevidst ressourceforbrug. Du skal sikre medarbejdernes fortsatte udvikling og videreføre det gode arbejdsmiljø og den høje faglighed. Som leder sætter du rammen for, at de tværfaglige ressourcer udnyttes optimalt, ligesom du vil være fanebærer for husets vision og strategi. Vil du være med til at tegne fremtidens hospice, så det modsvarer behovene i samfundet så læs videre.

Vi er på udkig efter en leder med solid erfaring indenfor personaleledelse, økonomi og ressourcestyring. Du har en sundhedsfaglig baggrund, gerne erfaring indenfor det palliative område. Vi tilbyder godt arbejdsmiljø og høj faglighed samt mulighed for deltagelse i kurser og kongresser.

Vi søger en hospicechef der:

  • brænder for hospicesagen og for at lede et hospice
  • er synlig og nærværende over for personalet, frivillige, bestyrelse og omgivelser
  • er en positiv kulturbærer
  • tænker resultatorienteret og kan sikre en sund og stabil drift
  • forstår at leve op til værdigrundlaget samtidig med at fastholde, nytænke og fremtidssikre hospice
  • evner at samarbejde både med personalet, bestyrelse og samarbejdspartnere
  • er lederuddannet

Yderlige information

Hospicegården Filadelfia er en selvejende institution med egen bestyrelse og driftsoverenskomst med Region Sjælland. Hospicegården har 12 sengepladser og modtager ca. 200 patienter om året. Vi er 36 engagerede medarbejdere bestående af: sygeplejersker, læger, souschef, udviklingssygeplejerske, fysioterapeut, sekretær, frivilligkoordinator, husassistenter, musikterapeut, præst og hospicechefen. Herudover er tilknyttet ca. 40 frivillige.

Stillingsbeskrivelse og ledelsesinstruks kan rekvireres ved henvendelse til nuværende hospicechef Bettina Kotasek på bkot@filadelfia.dk

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med faglig organisation.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til nuværende hospicechef

Bettina Kotasek på 61 22 41 01 eller bestyrelsesformand Ole Glahn på 40 45 63 22.

Ansøgningsfrist: d. 2. februar 2020

Ansættelsessamtaler: d. 19. februar 2020

Tiltrædelse: 1. april 2020