Jobbet "3 introduktionsstillinger i oto-rhino-laryngologi" er udløbet

Region Nordjylland

Øre-, Næse- og Halssygdomme: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
3 introduktionsstillinger i oto-rhino-laryngologi (8001-22-46-i-4, 8001-22-46-i-6, 8001-22-46-i-7) er ledige til besættelse 1. april 2020 eller efter aftale

Afdelingen er den eneste øre-næse-halskirurgiske afdeling i Region Nordjylland og varetager de fleste funktioner på regions og højtspecialiseret niveau. Afdelingen udreder og behandler et stort antal cancer patienter og derudover varetages benign halskirurgi, ørekirurgi og næse- og bihulekirurgi m. brug af navigation. Afdelingen udreder og behandler et stort antal patient med vestibulogiske lidelser og et stigende antal patienter med søvnlidelser. Introduktionslægen vil have god mulighed for at opnå et stort antal kirurgiske indgreb og tilegne sig såvel bred som højtspecialiseret viden.
Afdelingen har et godt og uformelt arbejdsklima, både interkollegialt og med vore samarbejdspartnere.
Den lægelige stabsstruktur på Den Funktionsbærende Enhed omfatter 1 ledende overlæge, 9 overlæger, 8 afdelingslæger, 8 uddannelsessøgende læger i hoveduddannelse og 5 introduktionsreservelæger.


Uddannelse
Afdelingen har et godt uddannelses og læringsmiljø, og der tilbydes specifikke kursusmoduler rettet mod læger i introduktionsstilling.
Til stillingen findes et uddannelsesprogram, og man tilknyttes en hovedvejleder. Aalborg Universitetshospital uddanner nye læger, og man må påregne at skulle deltage i undervisningen af medicinstuderende og kolleger i afdelingen.


Vagtstruktur
Afdelingen har 3 vagtlag og består aktuelt af et 6 skiftet beredskabsvagtlag, 8 skiftet bagvagtslag og 7-8 skiftet forvagtslag.


Forskning
Afdelingen er forskningsaktiv, og ansøgeren forventes at indgå i et samarbejde med den forskningsansvarlige overlæge i projektarbejde, kvalitetssikring, undervisning og forskning samt i udvikling af afdelingens funktioner.
 
Løn og ansættelsesforhold
Ansøgning til introduktionsstillingen sker i henhold til gældende aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger/Foreningen af Yngre Læger.
 
Kvalifikationskrav
Ansøger skal være læge og have fuldført klinisk basis uddannelse.  


Samtaler 
Der afholdes samtaler torsdag d. 6. februar fra kl.16.00
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger samt afdelingsprofil kan ses via hospitalets hjemmeside http://www.aalborguh.rn.dk eller fås ved henvendelse til ledende overlæge Henrik Jacobsen, Øre-, Næse-, Halskirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital