Jobbet "Afdelingslæge til Klinisk Genetisk Enhed, Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget universitetshospital. Vil du være med?

Ved klinisk genetisk enhed, Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, er en  stilling som overenskomstansat afdelingslæge ledig til besættelse 01.04.2020 eller snarest derefter.

Klinisk Genetisk Enhed

Klinisk genetisk enhed blev etableret i efteråret 2015 i regi af Pædiatrisk Afdeling. Formålet er at opbygge et regionalt tilbud om klinisk genetik inden for en kort årrække, således at der senest ved indflytning på det nye universitetssygehus i Køge i 2025 er en fuldt udbygget klinisk genetisk enhed.

Opgaverne i den klinisk genetiske enhed vil være sammenfaldende med andre etablerede klinisk genetiske afdelingers portefølje. Opgaverne vil gradvist blive udbygget ved rekruttering af relevante kompetencer.

Den ansatte afdelingslæge refererer til afdelingsledelsen, Pædiatrisk Afdeling.

Der er ingen vagtforpligtigelse.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med speciallæge i klinisk genetik. Erfaring indenfor onkogenetik vil være en fordel.

Det er væsentligt, at ansøgeren er udviklingsorienteret og kan bidrage til udbygning af en onkogenetisk funktion, såvel klinisk som forskningsmæssigt.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh