Jobbet "Studentermedhjælper til Komplikationsforskningen " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Dit næste skridt

Vil du være en del af en forskningsgruppe, der søger at forebygge nyresygdom hos personer med diabetes? Og har du lyst til at arbejde med klinisk forskning? Så er du måske vores nye studentermedhjælper på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Om afdelingen og forskningsgruppen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) har en forskningsgruppe, der arbejder med klinisk forskning inden for diabetiske komplikationer. Gruppen består af et team af læger (heraf en professor, 3 seniorforskere, 2 postdocs, 12 ph.d.-studerende), 3 projektsygeplejersker og en studentermedhjælper

Stillingen

Som studentermedhjælper vil du skulle hjælpe til i forbindelse med forskningsprojekter, hvor den primære opgave er at sende breve og ringe til forskningsdeltagere samt indtaste data i elektronisk forskningsdatabase. Opgaverne kan dog være af forskellig art og vil være for udgået af grundig oplæring.

Kvalifikationer

  • Du læser medicin.
  • Du er minimum på 6. semester.
  • Du er systematisk, omhyggelig, ambitiøs, engageret, resultatorienteret og en god kollega.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstaden og den relevante faglige organisation. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 8-10 timer ugentligt (efter aftale).

Stillingen ønskes besat fra og med 1.marts 2020.

Ansøgning og yderligere oplysninger  

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorforsker Marie Frimodt-Møller. Telefon +45 3091 3042. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11 og uge 12.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.