Jobbet "Sonograf (Sygeplejerske/Jordemoder) søges til Gynækologisk/Obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
 

Vi søger en sygeplejerske eller jordemoder til en fast stilling som sonograf pr 1 april 2020 til vores føtalmedicinske afsnit.

Føtalmedicinsk afsnit er en del af Gynækologisk/Obstetrisk afdeling og udfører ultralydsscreeninger, undersøgelser, diagnostik og behandling af det ufødte barn eller af den gavide. Vores hverdag er præget glæde og forventningsfuldhed i forbindelse med at vente barn, men også bekymring eller alvor i forhold til om alt er normalt. Vi vægter derfor at håndtere alle møder, situationer og valg fagligt og professionelt.

Som sonograf vil dine arbejdsopgaver primært bestå i screeningsundersøgelser som nakkefoldsscanninger med risikovurdering samt misdannelsesscanninger og andre obstetriske scanninger samt assisterer føtalmedicinerne. Du skal derfor have lyst til og evne at arbejde selvstændigt, tage ansvar og kunne bevare koncentration og overblik. Du skal kunne lide at arbejde med systematik og detaljer og have flair for teknik og billeder i flere dimensioner.

I forbindelse med scanningerne er der en stor informations- og vejledningsopgave. Resultatet af nogle undersøgelser kan have store menneskelige konsekvenser, hvorfor vi vægter kontakten til kvinden/parret højt. Du skal turde sætte dig selv i spil og formå at skabe gode tillidsfulde kontakter i de korte undersøgelsesforløb.

 

Vi søger en kollega med:

  • Erfaring indenfor ultralydsscanninger

  • Lyst og mod på at indgå i en dynamisk hverdag, hvor tillidsfuld kommunikation, vidensdeling, pædagogiske evner og etik vægtes højt

  • Bevidsthed om egne kompetencer og kan søge sparring ved behov

  • Flair for teknik, systematik og rumlighed samt interesse for at vedligeholde og udvikle den faglige kvalitet.

 

Vi tilbyder et afsnit med:

  • Engageret kollegaer, som vægter gode patientforløb og arbejdsmiljø højt og som er gode til at håndtere det selvstændige ansvar og etiske dilemmaer

  • Tæt monofaglig og tværfaglig sparring og samarbejde

  • Mulighed for at være med til at sætte dit præg på udviklingen i afsnittet

  • Mulighed for medindflydelse på vagtplan

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 9

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh