Jobbet "Fysioterapeut - Retspsykiatrisk Klinik" er udløbet

Region Midtjylland

RET Retspsykiatrisk Klinik

Tyge Søndergaards Vej 26, Indgang L, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Erfaren fysioterapeut søges i 8 timer ugentligt til Retssexologisk Klinik, Retspsykiatrisk Afdeling, Skejby pr. 1.3.2020 eller snarest herefter.
 
Retssexologisk Klinik i Skejby søger en ny kollega med fagligt engagement til at varetage fysioterapi med seksualkriminelle, som modtager ambulant psykoterapeutisk og/eller medicinsk behandling.

Retssexologisk Klinik en del af retspsykiatrien i Skejby med en højt specialiseret funktion for behandling af seksualkriminelle og frivillige, der modtager behandling i forhold til deres seksuelle adfærd eller orientering. Denne behandling er en del af behandlingsordningen for visse seksualkriminelle finansieret af Justitsministeriet.
 
Stillingens primære indhold er individuel fysioterapi og etablering af gruppebehandling i samarbejde med en af klinikkens behandlere. Vi søger en fysioterapeut, der har mod på at arbejde med en udfordrende målgruppe i et spændende speciale og som har erfaring med og interesse for sexologi og psykiatri.

Stillingen giver mulighed for at arbejde selvstændigt, men i tæt samarbejde med resten af behandlerteamet, der består af en læge, psykologer, socialrådgiver/psykoterapeut og sygeplejersker. I teamet samarbejdes om at tilbyde en helhedsorienteret behandling af høj kvalitet, der forebygger recidiv til ligeartet kriminalitet. Der er fokus på supervision og løbende kompetenceudvikling som en del af arbejdet.
 
Det fysioterapeutiske arbejde med de seksualkriminelle har fokus på at øge patienternes evne til adækvat selvberoligelse og impulsstyring, kropskontakt og mestringsstrategier. Faglige kompetencer indenfor Body Awareness Therapy samt Adult Sensory Profile vil være en fordel.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter aftale med Region Midtjylland og Danske Fysioterapeuter.

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos psykolog og funktionsleder Dorte Olesen, tlf. 7847 2640.
 
Ansøgningsfrist den 23. februar 2020.
Ansættelsessamtaler afholdes den 28. februar 2020.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.