Jobbet "Kort vikariat" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Kort vikariat

Er du en engageret mødestabil ergoterapeut med gode samarbejdsevner, og har du erfaring med arbejde inden for medicinsk ergoterapi? Vi søger en ergoterapeut til et kort vikariat på 35 timer med start 1. marts gerne før. Vikariatet er til besættelse snarest muligt og løber til og med juli måned.

I stillingen er indgår der weekendarbejde.

 

Vi søger en ergoterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- har erfaring med vurdering og igangsætning af plan for den medicinske patient

 

Har du lyst til at høre mere om vikariatet, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Morten Madsen på

telefon 23 32 93 78.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh