Jobbet "Bioanalytiker til Blodprøver og Biokemi, Regionshospitalet Silkeborg" er udløbet

Region Midtjylland

Blodprøver og Biokemi

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Et vikariat på 9 mdr. som bioanalytiker ved Hospitalsenhed Midt, med tjeneste ved Blodprøver og Biokemi, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse 1. maj 2019 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
Arbejdsopgaver består af.:
 • Varetage bioanalytikerfaglige opgaver indenfor klinisk biokemi og blodbank.
 • Deltage i afdelingens vagtordning.
Vi søger en kollega, som:
 • Er uddannet bioanalytiker.
 • Har erfaring med blodprøvetagning.
 • Er selvstændig.
 • Er servicemindet og ansvarsfuld
 • Er interesseret i patientkontakt
 • Er åben og fleksibel mht. at påtage sig særlige opgaver/funktioner
 • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har gode samarbejdsevner og er indstillet på at fremme det excellente patientforløb
 • Har en positiv indstilling og et godt humør  
For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at der angives Autorisations ID i ansøgningen.

Om afdelingen
Blodprøver og Biokemi, er en døgnbemandet serviceafdeling indeholdende biokemiske og immunologiske laboratoriespecialer samt blodbank og dækker funktioner i hospitalsenhederne Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Neurocenter. Afdelingen betjener ud over hospitalerne de praktiserende læger, institutioner og plejehjem i hospitalsenhedens optageområde.
Det immunologiske laboratoriespeciale er fagligt en del af Blodcenter Midt.
 
Afdelingen beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på forskellige stillingskategorier og udfører samlet omkring 7.5 mio. analyser årligt.
 
Afdelingen inspiceres af Sundhedsstyrelsen og er akkrediteret efter SD/EN ISO 15189 og 22870.
 
Som afdeling løser vi vores fælles opgaver i en spændende, udfordrende og travl hverdag i et godt og trygt miljø, hvor vi prioriterer faglig kvalitet højt.
 
Se mere om afdelingen på hjemmesiden her
 
Om Regionshospitalet Silkeborg
På Regionshospitalet Silkeborg har vi udviklet Center of Excellence, hvor hospitalsydelserne direkte målrettes patienternes, kommunernes og de praktiserende lægers behov. Alt sammen med det for øje, at skabe det excellente patientforløb, hvor vi bliver i stand til at forudse, hvornår patienten skal have støtte og derved undgå en akut hospitalsindlæggelse. Etablering af et innovativt og udviklende samarbejde på tværs af sektorer er derfor centralt i arbejdet mod excellente patientforløb.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Blodprøver og Biokemi.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til afdelingsbioanalytiker Kirsten A Grøndahl, tlf. 7841 8180.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest d. 29. februar 2020.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted fredag den. 13. marts 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.