Jobbet "Jordemoder" er udløbet

Region Nordjylland

Aalborg Jordemodercenter

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Stillingsopslag Jordemoder
Vi søger en dygtig jordemoder til Aalborg Universitetshospital, til en fast stilling på fødegangen, med start den 1/4 2020.
  
Stillingen er en kombination af fødegangsarbejde, konsultationsarbejde og fødemodtagelse. I starten vil det hovedsageligt være fødegangsarbejde.

Jordemoderområdets nøgleord er Høj faglighed, Nærvær, Anerkendelse og Ordentlighed, og bygger på Region Nordjyllands I-TOP værdier: indflydelse, tillid, ordenlighed, professionalisme.
 
Er du fleksibel, engageret og pligtopfyldende og har du lyst til at indgå i en organisation, hvor vi lægger vægt på gode fødselsforløb, høj kvalitet, samarbejde og et godt arbejdsmiljø? - så er det dig vi søger!
 
Jordemoderområdet på Aalborg Universitetshospital varetager de jordemoderfaglige opgaver i forbindelse med årligt ca. 3600 gravide, fødende og barslende familier.

Vi er godt 80 jordemødre tilknyttet. De fleste arbejder med en kombination af konsultation/fødegang eller fødemodtagelse/fødegang, samt i barsel eller distriktsjordemoderfunktion.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til konstitueret Chefjordemoder Sandra Bang-Schnack, tlf.: 21 18 24 80 eller mail: sabas@rn.dk
 
Ansøgningsfrist 20. februar 2020.
Der holdes samtaler den 25. februar.