Jobbet "Overlæge/afdelingslæge til Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

 

Ved Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital er en spændende og udfordrende stilling som overlæge/afdelingslæge ledig.

Der søges en speciallæge med primær funktion indenfor endokrinologi/diabetologi. Herudover sidefunktion indenfor almen pædiatri eller efter nærmere aftale.

Vi efterspørger en kollega, som er fagligt kompetent, engageret og med lyst til at yde en indsats på en afdeling i en spændende udvikling.

Pædiatrisk Afdeling omfatter

  • Døgnåben børnemodtagelse
  • Neonatalafsnit med 12 heldøgnssenge samt plads til medindlagte mødre
  • Sengeafsnit med 11 pædiatriske heldøgnssenge
  • Korttidsafsnit med 6 pædatriske heldøgnssenge
  • Ambulatorium med specialambulatorier

I Region Sjælland er der foruden i Roskilde også børne- og ungeafdelinger i Holbæk, Slagelse og Nykøbing Falster.

Afdelingen i Roskilde varetager regionsfunktioner i neonatologi, gastoenterologi, infektionssygdomme, benign hæmatologi, hepatologi, neuropædiatri, socialpædiatri og kardiologi. 

Afdelingen har uddannelsesforpligtigelse over for uddannelsessøgende inden for de fleste sundhedsfaglige uddannelser. I uddannelsen af speciallæger i pædiatri varetager afdelingen hoveduddannelsesforløb samt introduktionsstillinger.

Afdelingen varetager klinisk og teoretisk undervisning, samt eksamination af lægestuderende på 12. semester.

Afdelingen forventer i 2020 5.000 indlæggelser og 10.000 ambulante besøg.

Arbejdstilrettelæggelse: 10-11 skiftet døgnvagt med tilstedeværelse.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh