Jobbet "2 Uddannelsesstillinger - specialuddannelse i psykiatri for sygeplejersker" er udløbet

Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Vest Herning

Gl Landevej 61, 7400 Herning

Dit næste skridt
Er du sygeplejerske og brænder for faglig udvikling og sikring af psykiatriske kompetencer ind i en god behandling, udredning og pleje?
Så er det måske DIG vi søger til at sætte endnu mere fokus på dette.
 
I Regionspsykiatrien Vest vil sætter vi fokus på fagligheden og vil sikre det psykiatriske speciale håndteres på sammen måde som andre specialer i somatikken. Dette også på området indenfor sygeplejen. Vi har derfor 2 særlige interessante stillinger i opslag, hvor du i en uddannelsesstilling bliver koblet på intensiv psykiatrisk behandling og samtidig sikrer dig specialuddannelsen i psykiatri, som er en 1-årig kompetencegivende videreuddannelse for sygeplejersker – og som foregår som et fuldtidsstudium. Se evt. mere om uddannelsen her: https://www.specpsyksygeplejerske.dk/om-uddannelsen/
Stillingen er på 37 timer ugentligt og du har ansættelse i psykiatrien med fokus på de intensive forløb. Under hele uddannelsen er du koblet på kolleger i praksis og efter endt uddannelsesforløb, vil du få fastansættelse omkring de intensive opgaver.

Du kommer til at arbejde med:
 • medvirke til høj faglig kvalitet konkret i plejen og behandlingen på intensive områder
 • kompetenceløft i praksis
 • bidrage til integration af den psykiatriske og udvikling i psykiatrien og sammen med somatikken i Gødstrup og vores øvrige samarbejdspartnere  

 • Vi tilbyder:
 • spændende uddannelsesforløb og afvekslende opgaver
 • indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag og løsningen af dine opgaver
 • afvekslende opgaver med fokus på intensive forløb
 • særligt fokus på tiltag for et godt arbejdsmiljø
Din profil:
 • uddannet sygepleje og solid psykiatrisk klinisk erfaring – minimum 2 års praksis
 • lyst og evne til at arbejde både selvstændigt, tværfagligt, struktureret og målrettet
 • imødekommende og servicemindede person, der har lyst til at have en stor kontaktflade
 • tager ansvar og bidrager med et godt arbejdsmiljø
Yderligere information
Oversygeplejerske Betina Funder Jeppesen betina.jeppesen@rm.dk tlf. 23744896

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen ønskes besat pr. 1.4.2020 eller snarest derefter.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10. Ansøgningsfrist d. 23.2.2020.
 
Regionpsykiatrien Vest er en stor afdeling i den psykiatriske udredning og behandling og har ansvaret for behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af Region Midtjylland. Afdelingen er placeret på de to sygehuse i Herning og Holstebro, men flytter i 2021 til Det Nye hospital i Gødstrup
Herning området byder på et rigt kulturliv med spændende musik- og teateroplevelser, teateroplevelser og museer, ligesom mulighederne indenfor idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i området er veludbygget, med bl.a Århus motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.