Jobbet "Afdelingssygeplejerske til Akutmodtagelsen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Hospitalsvej 1, 2900 Hellerup

Dit næste skridt

Søger du en spændende og udfordrende ledelsesopgave, hvor du, sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne, sætter rammerne for det gode patientforløb? Så har vi stillingen til dig i vores Akutklinik på Gentofte Hospital. Vi har brug for en afdelingssygeplejerske til vores medicinske team pr. 1. april 2020.

Hvem er du?

Akutklinikkens højeste ambition er at skabe gode patientforløb af høj, faglig kvalitet. Du skal bidrage til den målsætning ved at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere trives i deres roller samtidig med, at de til stadighed tilbydes den udvikling, som motiverer dem og sikrer et højt, fagligt niveau i teamet.

Du motiveres af samarbejdet med andre mennesker, og du brænder for at finde gode, fælles løsninger, når politiske mål skal omsættes til god sygepleje af høj, faglig kvalitet. Dine vigtigste samarbejdspartnere befinder sig både i de andre afdelinger i huset, men i lige så høj grad også udenfor hospitalet. Samarbejdet med kommunerne er en væsentlig motor i den stadige udvikling og forbedring af patientforløb, og du skal bidrage med et overblik, som sikrer, at de rigtige arbejdsgange udvikles og forfines.

Vi forventer, at du er handlekraftig, ide- og initiativrig, og at du kan tænke strategisk og langsigtet i forhold til ledelsesopgaven og den fremtidige organisering. Vi søger en dygtig leder, og vi forventer, at du praktiserer en anerkendende og dialogskabende ledelsesstil. Vi ser gerne, at du har dokumenteret ledelseserfaring, men har du talent for ledelse, som vi kan være med til at udvikle, er du også velkommen til at søge.

Hvem er vi?

I Akutklinikken arbejder vi fokuseret på at skabe de bedste patientforløb. Vi er de første, som patienterne møder, og vi igangsætter et godt patientforløb for den enkelte, fordi vi har et godt og tæt, tværfagligt samarbejde med vores partnere. Vi har fingeren på pulsen i forhold til at imødekomme de krav, som stilles for at sikre en fortsat udvikling af sygeplejen. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource i det arbejde, og vi er lydhøre og nysgerrige, når de kommer med nye ideer eller stiller spørgsmål til status quo. Det betyder, at vi i Akutmodtagelsen ofte deltager i udviklingsprojekter eller går forrest og udformer projekter, for at prøve nye arbejdsgange af.

Akutklinikken modtager medicinske og kardiologiske patienter hele døgnet. I tidsrummet 7-22 modtager vi ligeledes ortopædkirurgiske patienter med mindre skader. Akutklinikken er delt på 2 etager, hvor det medicinske team er beliggende på 1. sal og skadeteamet i stueetagen. Stueetagen modtager alle ortopædkirurgiske patienter, kardiologiske patienter og alle 112 kørsler.

Det medicinske team modtager alle former for medicinske patienter, dog kommer patienter fra 112-opkald via skadeteamet i stueetagen. Patientens gennemsnitlige opholdstid i det medicinske team er 12 timer, hvorefter patienterne udskrives, eller indlægges på en af hospitalets medicinske afdelinger. Medicinsk team har 24 årsværk til at passe vores 16 senge, hvoraf 2 fungerer som intermediær overvågningspladser for patienter, der er særligt observationskrævende.

Hvad tilbyder vi?

Vores afdeling er karakteriseret ved engagerede medarbejdere og lederkollegaer, der arbejder for høj faglig kvalitet og udvikling, ligesom de arbejder for at optimere gode tværfaglige samarbejdsrelationer. Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden arbejder for at udvikle de bedste rammer for de akutte patientforløb, ligesom vi hele tiden har organisationens arbejdsmiljø på vores dagsorden.

Vi har fokus på udvikling og tilegnelse af nye kompetencer, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine lederegenskaber.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Susanne Juul på telefon 2874 1967 

 

Ansøgningen sendes via linket. 

Ansøgningsfrist d. 24.2.20 kl. 12. 

Der afholdes ansættelsessamtaler d. 26.2.20.