Jobbet "Speciallæge i anæstesi til Landssygehuset " er udløbet

Landssygehuset

J.C. Svabosgøta, 100 Torshavn

Dit næste skridt

En stilling som overlæge i anæstesiologi ved Bráðdepilin (akutcentret) på Landssjúkrahúsið er ledig til besættelse snarest mulig eller efter nærmere aftale.

Landssjúkrahúsið i Tórshavn er det centralesygehus på Færøerne med et optagelsesområde på ca. 50.000 mennesker. Landssjúkrahúsið har 180 senge, fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri, intensiv og kirurgi med parenkymkirurgi, ortopædkirurgi, øre-næse-hals, øjensygdomme, tandlæge, gynækologi og obstetrik.

Landssjúkrahúsið er i gang med at hjemtage flere patientbehandlinger fra Danmark til Færøerne og arbejder med at forbedre flere patientforløb.

Bráðdepilin er organiseret i anæstesiafdelingen, opvågning, intensivafdelingen og ambulance tjenesten.

Ansvarsområde 

De anæstesiologiske overlæger har ansvar for anæstesi til alle specialerne, intensivafdelingen og kan deltage i vagttjemesten vedr. tryktankbehandling af dykkersyge. En kollega er klinisk ansvarlig korpslæge for ambulancetjenesten.  

Overlægen har lægefagligt ansvar såvel klinisk som organisatorisk i det daglige arbejde.  Vi har ca. 2500 anæstesier årligt. På intensivafdelingen findes 5 sengepladser hvoraf 3 er respiratorpladser. Anæstesiafdelingen varetager en del akutte patienttransporter til Danmark og Island.

Arbejdstilrettelæggelse

Overlægerne indgår i et ligestillet fagligt team, som planlægger arbejdsfordelingen mht. vagt, arbejde på operationsgangen og intensivafdelingen.

Der er i øjeblikket 4 overlægestillinger i anæstesi på Bráðdepilin. Arbejdet er tilrettelagt som dagtjeneste på hverdage med efterfølgende vagt fra bolig. I weekenden døgnvagt fra bolig.

Der er i øjeblikket ikke ansat yngre læger på Bráðdepilin. Vi har KBU læger i fokuseret ophold og studerende i klinisk ophold. Der planlægges en pre-kursist reservelægestilling.

Der er ansat 10 anæstesisygeplejersker på anæstesiafdelingen, og 31 sygeplejersker på intensiv hvoraf de 21 har taget intensiv uddannelsen for sygeplejersker.

Referencer  

Overlægen refererer til den ledende overlæge.

Kvalifikationer  

Vi søger en fagligt dygtig speciallæge med bred anæstesiologisk uddannelse, der har lyst til konstruktivt at indgå i et teamsamarbejde omkring operationspatienter der skal i anæstesi og patienter som skal behandles på vores intensiv afdeling.

Det er en fordel man taler/forstår færørsk eller et andet nordisk sprog.

Af dig forventer vi følgende  

 • Speciallæge i anæstesiologi  
 • Kan samarbejde med alle faggrupper  
 • Har arbejdserfaring
 • Er fagligt inspirerende og initiativrig  
 • Har lyst til formidle viden til andre på afdelingen
 • IT kvalifikationer

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk arbejdsplads i et tværfagligt miljø
 • Et miljø, hvor vi vægter høj faglighed og udvikling
 • Selvstændighed og mulighed for stor indflydelse i det kliniske arbejde
 • HBO uddannelse til behandling af dykkersyge kan tilbydes
 • Vi er behjælpelig med at finde en bolig

 

Forskning og uddannelse

Centerledelsen ser meget gerne, at forskningsaktiviteten øges, og der vil i et vist omfang kunne afsættes tid til forskning. Det tilstræbes, at der er mulighed for lønnet klinisk ophold på relevante højtspecialiserede afdelinger mindst to uger om året.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved at kontakte ledende overlæge, Elin Jensen, tlf. (+298)304500 lokal 5703, lselije@ls.fo, eller (+298)234553

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem FAS og Fíggjarmálaráðið (Det Færøske Finansministerium).

Ansøgningsfrist: mandag 2 marts 2020

Originale uddannelsesbeviser og anbefalinger skal medbringes ved en evt. samtale.

Læs mere at om Landssjúkrahúsið og Færøerne på følgende hjemmesider:

www.ls.fo

www.taks.fo

www.torshavn.fo

http://www.visitfaroeislands.com

www.visittorshavn.fo

www.sightseeing.fo